צדפות עם רוטב לימון
צדפות ברוטב לימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 249 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך מלח, מיץ לימון, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו פסטה עם צדפות ולימון, צדפות עם לימון וצלפים, ו צדפות עם טפטוף לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח ופלפל בצלחת רדודה. לטבול צדפות בתערובת קמח; לטבול ביצה לבן, ולטבול תערובת קמח שוב.
מעיל מחבת nonstick עם ספריי בישול; להוסיף 2 כפיות מרגרינה.
מניחים מעל חום בינוני-גבוה עד שמרגרינה נמסה.
מוסיפים חצי צדפות; מבשלים 6 דקות או עד שצדפות קלות משחימות, הופכות לחומות מכל הצדדים.
הסר צדפות מהמחבת; להפריש, ולשמור חם. חזור עם שאר המרגרינה והצדפות.
מוסיפים יין ושאר 3 מרכיבים למחבת; מבשלים 3 דקות או עד שהתערובת מצטמצמת ל-1/3 כוס.
כדי לשרת, לארגן צדפות על מגש הגשה; העליון עם רוטב.