צדפות פאנקו עם ירוק צ'אטני צ' ילה
וזה טוב. מתכונים דומים: צדפות פאנקו עם ירוק צ'אטני צ' ילה, גרופר עם צ'אטני צ' ילה Tomatillo-And-Green, ו עוגות סרטנים צ'ילה ירוקות עם מיונז צ' ילה ירוק.
הוראות
המרכיבים Purée chutney בבלנדר, ערבוב מדי פעם כדי לסייע מיזוג, ולהעביר לקערה. צ ' אטני העונה עם מלח ופלפל וצינה, מכוסה, עד מוכן לשימוש.
הסר שריר מצד הצדפות אם עדיין מחובר. צדפות פט יבש מתבלים עם מלח ופלפל.
לטאטא יחד ביצים וחלב בקערה רדודה. שים panko בקערה רדודה אחרת. לטבול צדפות, 1 בכל פעם, בתערובת ביצים ולאחר מכן panko, פונה למעיל, ולהעביר למגש.
חום 3 כפות שמן במחבת nonstick 12 אינץ ' מעל חום בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל צדפות, 12 בכל פעם, עד רק מבושל דרך חום זהוב (להתאים חום במידת הצורך), על 1 1/2 דקות בכל צד. שים צדפות כמו מבושל בשכבה 1 על מתלה להגדיר במחבת אפייה רדודה. בין קבוצות, בזהירות לנגב מחבת נקי עם מגבות נייר ולהוסיף עוד שמן.
אופים צדפות באמצע התנור עד רק מחומם דרך, כ 3 דקות.
מגישים צדפות עם צ ' אטני.
* Chutney עשוי להתבצע 3 ימים קדימה ומקורר, מכוסה. לפני ההגשה, מתבלים במלח ופלפל.* צדפות עשויות להיות מצופות בפנקו 4 שעות קדימה ומקוררות, מכוסות. Panfry אותם 1 שעה קדימה ולשמור על טמפרטורת החדר.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![חנה שרדונה]()
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.