קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות38
מגזין

צדפות, פטריות, פאי אפונה עם ציפוי Colcannon

צדפות, פטריות, פאי אפונה עם ציפוי Colcannon
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: צדפות ים אפויות עם ציפוי פריך ללא גלוטן, צדפות צרובות מחבת עם רוטב תרד-פטריות, ו ציפוי תפוחי אדמה אפוי פטריות בייקון.

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

שרדונה, שנין בלאן ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא טיילר יקב סנטה ברברה שרדונה מחוז. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם של העשור עד כה. לאחר הבציר הגדול של 2013 ו-2014 והבצורת המתמשכת, הגפנים יוצרות חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם היו למטה כ 30% בסך הכל אבל התוצאה הייתה איכות יוצאת דופן יינות עמוקים, חזקים עם חומציות רבה. פרי הדר, אניס, תמיסת מלח ואנרגטי.