קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

צדפות פנצ'טה על סיבובי תפוחי אדמה

צדפות פנצ'טה על סיבובי תפוחי אדמה
מנה אחת של מנה זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל 170 קלוריות. מתכון זה משמש 15. אם 82 סנט למנה נופל בתקציב שלך, צדפות פנצ'טה בסבבי תפוחי אדמה עשויות להיות נהדרות ללא גלוטן מתכון לנסות. אם יש לכם פלפל גרוס גס, תפוחי אדמה, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. 1 אדם התרשם מתכון זה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 26%. ציון זה הוא רע למדי. נסו צדפות עטופות פנצ'טה, לינגוויני עם צדפות ופנצ'טה, ו שרימפס או צדפות עטופות בפנקטה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול ומכסים במים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים 8-10 דקות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
בינתיים, במחבת גדולה, מבשלים פנצ ' טה על אש בינונית עד לבישול חלקי אך לא פריך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הסר למגבות נייר לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
מערבבים את המלח, אבקת הבצל והפלפל. עוטפים פרוסת פנקטה סביב כל צדפה; מפזרים תערובת מלח על שני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
5
במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה מבשלים צדפות בחמאה ושמן במשך 1-1/2 עד 2 דקות מכל צד או עד שהן יציבות ואטומות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מסירים מהאש ושומרים על חום.
7
מסננים תפוחי אדמה; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
8
בבלנדר מערבבים את החומץ, הרוזמרין, השום והמלח; מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה. תוך כדי העיבוד מוסיפים שמן בהדרגה בזרם יציב.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
להרכבת מתאבנים, מעל כל פרוסת תפוח אדמה עם צדפה; מזלפים כל אחד 1/4 כפית ויניגרט (שמור את הוויניגרט שנותר לשימוש אחר).
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, Chenin Blanc

פינו נואר, שרדונה ושנין בלאן הם בחירה מצוינת עבור צדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים נהדרים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלך מותאמות עם בייקון או בשר מרפא אחר, נסה פינו נואר צונן קלות. עדן ריפט ואליאנט כרם פינו נואר עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
עדן קרע ואליאנט כרם פינו נואר
עדן קרע ואליאנט כרם פינו נואר