צדפות פנצ'טה על סיבובי תפוחי אדמה
מנה אחת של מנה זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל 170 קלוריות. מתכון זה משמש 15. אם 82 סנט למנה נופל בתקציב שלך, צדפות פנצ'טה בסבבי תפוחי אדמה עשויות להיות נהדרות ללא גלוטן מתכון לנסות. אם יש לכם פלפל גרוס גס, תפוחי אדמה, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. 1 אדם התרשם מתכון זה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 26%. ציון זה הוא רע למדי. נסו צדפות עטופות פנצ'טה, לינגוויני עם צדפות ופנצ'טה, ו שרימפס או צדפות עטופות בפנקטה עבור מתכונים דומים.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול ומכסים במים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים 8-10 דקות או עד שהם רכים.
בינתיים, במחבת גדולה, מבשלים פנצ ' טה על אש בינונית עד לבישול חלקי אך לא פריך.
מערבבים את המלח, אבקת הבצל והפלפל. עוטפים פרוסת פנקטה סביב כל צדפה; מפזרים תערובת מלח על שני הצדדים.
במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה מבשלים צדפות בחמאה ושמן במשך 1-1/2 עד 2 דקות מכל צד או עד שהן יציבות ואטומות.
מסירים מהאש ושומרים על חום.
מסננים תפוחי אדמה; מניחים בצד.
בבלנדר מערבבים את החומץ, הרוזמרין, השום והמלח; מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה. תוך כדי העיבוד מוסיפים שמן בהדרגה בזרם יציב.
להרכבת מתאבנים, מעל כל פרוסת תפוח אדמה עם צדפה; מזלפים כל אחד 1/4 כפית ויניגרט (שמור את הוויניגרט שנותר לשימוש אחר).
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, Chenin Blanc
פינו נואר, שרדונה ושנין בלאן הם בחירה מצוינת עבור צדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים נהדרים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלך מותאמות עם בייקון או בשר מרפא אחר, נסה פינו נואר צונן קלות. עדן ריפט ואליאנט כרם פינו נואר עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
עדן קרע ואליאנט כרם פינו נואר