קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

צדפות, צ'ארד ופיצת בייקון

צדפות, צ'ארד ופיצת בייקון
צדפות, צ'ארד ופיצה בייקון דורש כ 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 322 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם צ'ארד שוויצרי, בצק פיצה, מלח כשר ופלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. וזה טוב. נסו צדפות, צ'ארד ופיצת בייקון, צדפות, צ'ארד ופיצת בייקון, ו פיצה צדפות ובייקון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 260°. למלא קערה גדולה עםמים גועשים.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מניחים תבנית אפייה מעל; אבק עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
3
מניחים בצק על bakingsheet; מכסים באופן רופף עם פלסטיק לעטוף לשבת 10 דקות כדי לרכך. הפוך בצק; לכסות ולתת לשבת 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
בינתיים, צדפות ניקוז, שומר נוזלים.מבשלים בייקון ב 12 " מחבת ברזל יצוק חום overmedium, ערבוב מדי פעם, משחימים בהירים, 4-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
Transferbacon לצלחת מרופדת מגבת נייר.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
6
Addgarlic ו shallot לטפטף במחבתולצחוק, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, על 2 דקות. מערבבים ב chard ו 1/2 cupreserved צדפה נוזלי ומבשלים, ערבוב, untilchard הוא רק נבול, על 2 דקות. העונה כדי לטעום עם מלח ופלפל. מערבבים בחמאה, חומץ, וכמה צדפות שתרצה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
Chard שוויצריChard שוויצרי
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
העברת תערובת לקערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
8
למחוק מחבת וחום מעל בינוני highheat עד חם מאוד.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מרדדים doughon משטח מקומח קלות לסיבוב 12".
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
10
מפזרים מחבת עם קמח תירס והעברהדרך למחבת.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
צחצח את הבצק בשמן.מבשלים, מחבת רועדת מדי פעם turningpan כדי למנוע כתמים חמים, עד תחתית ofdough הוא זהב ופריך, 6-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
מורחים תערובת סלק על הבצק.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
Chard שוויצריChard שוויצרי
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
13
קרום Bakeuntil הוא זהב מבושל דרך, 6-8 דקות. לפזר בייקון וגבינה מעל; לבשל רק עד גבינה מותכת, 2-3 minuteslonger.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
14
למנה: 349 קלוריות, 11 גרם שומן, 41 גרם פחמימות
15
בתיאבון

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, מוסקדט וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פרנק המשפחה הכרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 62 דולר.
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
היין בצבע צהוב קש. על האף מבטא אגסים קלויים איטיים ופרחי יערה. על החיך, היין הוא בעל גוף מלא ובהיר, עם המון לימון מאיר וטעמי משמש טריים.