צדפות, צ'ילי ופיצה פטרוזיליה
ניתן להכין את המתכון צדפות, צ'ילי ופיצה פטרוזיליה בתוך כ 29 שעות ו 40 דקות. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה של לקטו אובו יש 711 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. 36 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זה עובד גם כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לכם עלה דפנה, שמנת כבדה, שיני שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 80%. ציון זה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון צדפות, צ'ילי ופיצה פטרוזיליה, הייק עם צדפות ופטרוזיליה, ו אורצ'יטה עם צדפות, צ' ילי ופטרוזיליה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מוציאים את בצק הפיצה מהמקרר לפחות 30 דקות לפני האפייה.
מניחים 1/4 כוס שמן בסיר גדול על אש בינונית.
מוסיפים בצל ומקפיצים עד שהוא צולע, כ -5 דקות.
מוסיפים שום, עלה דפנה וקורט פתיתי צ ' ילי. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים 7 דקות יותר.
מוסיפים יין ומביאים לרתיחה.
מוסיפים צדפות, מכסים את הסיר ומבשלים עד שהם מתחילים להיפתח, בערך 10 דקות. כשהם נפתחים, השתמשו במלקחיים כדי להעביר אותם לקערה גדולה. כאשר כל צדפות מבושלים מקורר, לשלוף בשר, ולזרוק פגזים.
מבשלים נוזל שנשאר בסיר עד שהוא מצטמצם לזיגוג סמיך וסירופי, כ -10 דקות.
מוסיפים שמנת וממשיכים להתבשל עד שהתערובת מצטמצמת ברבע, 10 עד 15 דקות יותר. מסננים דרך מסננת רשת דקה, ומניחים בצד.
קח קליפת פיצה ואבק את פני השטח בקמח. יוצרים את הבצק לסיבוב בגודל 12 אינץ'.
עובדים במהירות, צובעים את כל שטח הפיצה ברבע מזיגוג הצדפות. מפזרים תריסר צדפות על הפיצה ומפזרים פתיתי צ ' ילי.
מקום לקלף לתוך תנור לבנים. החלק מהקליפה. צפו בפיצה והמשיכו לסובב אותה בתנור עד שכל צידי הקרום מבעבעים למעלה, ומאפשרים כמה בועות שחורות, אך לא יותר מדי. (בערך 2 דקות.)
מוציאים את הפיצה מהתנור ומפזרים פתיתי צ ' ילי ומפזרים פטרוזיליה.
חזור על הפעולה עם כדורי הבצק והתוספות שנותרו.
אם משתמשים בשמרים טריים, מערבבים 1 1/2 כוסות מים קרים ושמרים יחד במיקסר חשמלי עד להמסת השמרים. אם משתמשים בשמרים פעילים יבשים, מערבבים מים ושמרים ומניחים לשבת עד שהשמרים מקציפים, כ -5 דקות. מקציפים פנימה קמח ומלח ומערבבים עם וו בצק עד שהבצק מתאחד ליצירת בצק חלק, מעט אלסטי, 2 עד 3 דקות. לא ללוש.
מכניסים את הבצק לקערה מצופה שמן, מכסים באופן רופף בניילון ומאחסנים במקרר לפחות 24 שעות ועד 3 ימים להוכחה. אצל פראני נתנו לזה הוכחה למשך 48 שעות, ובשלב זה אנו מרגישים שלבצק יש את המרקם והטעם האופטימליים.
כשאתם מוכנים להכין את הפיצה, חלקו את הבצק ל -4 חלקים שווים ועיצבו לכדורים. מחזירים את הבצק למקרר למנוחה של 4 עד 6 שעות, או עד הצורך, עד 12 שעות.
מוציאים את הבצק ונותנים לו לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 30 דקות לפני השימוש (הוציאו את הבצק מהמקרר בזמן שאתם מחממים את אבן הפיצה מראש). אתה יכול לתת לו לשבת בחוץ זמן רב יותר כל עוד הוא לא נהיה רך ותקליטוני מדי, מה שיקשה על עיצובו. סביר יותר שבצק רך יידבק לדף העוגיות או לקליפת הפיצה, מה שמקשה על החלקה על האבן. אם הבצק נהיה רך מדי, החזירו אותו למקרר למשך 10 דקות בערך כדי לתת לו הזדמנות להתמצק. צורה וחלק עליון לפי ההוראות במתכון הפיצה.
יין מומלץ: סנג ' ובזה, שיראז, יין ברברה
ניתן לשלב פיצה עם יין סנג ' ובזה, שיראז וברברה. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה ברוטב אדום תקרא ליין אדום עם חומציות מסוימת, כמו ברברן או סנג ' ובזה. הוסיפו פפרוני או נקניק ותוכלו להיות נועזים יותר עם סירה. ואלה רייל מונטפולצ 'יאנו ד' אברוצו עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
![ואלה רייל מונטפולצ 'יאנו ד' אברוצו]()
ואלה רייל מונטפולצ 'יאנו ד' אברוצו
ואלה רייל מציגה לאוהבי היין רמה חדשה של מונטפולצ ' יאנו. יין ארומטי עשיר להפליא, יציב אך גמיש, ניתן לצרוך אותו צעיר עם מנות פסטה דשנות, עופות קלויים או מתלה טלה.