קושימומחה
מוכן ב29 שעות, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

צדפות, צ'ילי ופיצה פטרוזיליה

צדפות, צ'ילי ופיצה פטרוזיליה
ניתן להכין את המתכון צדפות, צ'ילי ופיצה פטרוזיליה בתוך כ 29 שעות ו 40 דקות. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה של לקטו אובו יש 711 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. 36 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זה עובד גם כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לכם עלה דפנה, שמנת כבדה, שיני שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 80%. ציון זה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון צדפות, צ'ילי ופיצה פטרוזיליה, הייק עם צדפות ופטרוזיליה, ו אורצ'יטה עם צדפות, צ' ילי ופטרוזיליה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מוציאים את בצק הפיצה מהמקרר לפחות 30 דקות לפני האפייה.
מרכיבים שתצטרך
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
3
מניחים 1/4 כוס שמן בסיר גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מוסיפים בצל ומקפיצים עד שהוא צולע, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5
מוסיפים שום, עלה דפנה וקורט פתיתי צ ' ילי. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים 7 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
6
מוסיפים יין ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
מוסיפים צדפות, מכסים את הסיר ומבשלים עד שהם מתחילים להיפתח, בערך 10 דקות. כשהם נפתחים, השתמשו במלקחיים כדי להעביר אותם לקערה גדולה. כאשר כל צדפות מבושלים מקורר, לשלוף בשר, ולזרוק פגזים.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
מבשלים נוזל שנשאר בסיר עד שהוא מצטמצם לזיגוג סמיך וסירופי, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
מוסיפים שמנת וממשיכים להתבשל עד שהתערובת מצטמצמת ברבע, 10 עד 15 דקות יותר. מסננים דרך מסננת רשת דקה, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
10
קח קליפת פיצה ואבק את פני השטח בקמח. יוצרים את הבצק לסיבוב בגודל 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
11
עובדים במהירות, צובעים את כל שטח הפיצה ברבע מזיגוג הצדפות. מפזרים תריסר צדפות על הפיצה ומפזרים פתיתי צ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
12
מזלפים שמן.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
13
מקום לקלף לתוך תנור לבנים. החלק מהקליפה. צפו בפיצה והמשיכו לסובב אותה בתנור עד שכל צידי הקרום מבעבעים למעלה, ומאפשרים כמה בועות שחורות, אך לא יותר מדי. (בערך 2 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
14
מוציאים את הפיצה מהתנור ומפזרים פתיתי צ ' ילי ומפזרים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
15
חזור על הפעולה עם כדורי הבצק והתוספות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
16
אם משתמשים בשמרים טריים, מערבבים 1 1/2 כוסות מים קרים ושמרים יחד במיקסר חשמלי עד להמסת השמרים. אם משתמשים בשמרים פעילים יבשים, מערבבים מים ושמרים ומניחים לשבת עד שהשמרים מקציפים, כ -5 דקות. מקציפים פנימה קמח ומלח ומערבבים עם וו בצק עד שהבצק מתאחד ליצירת בצק חלק, מעט אלסטי, 2 עד 3 דקות. לא ללוש.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
שמרים טרייםשמרים טריים
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
17
מכניסים את הבצק לקערה מצופה שמן, מכסים באופן רופף בניילון ומאחסנים במקרר לפחות 24 שעות ועד 3 ימים להוכחה. אצל פראני נתנו לזה הוכחה למשך 48 שעות, ובשלב זה אנו מרגישים שלבצק יש את המרקם והטעם האופטימליים.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
18
כשאתם מוכנים להכין את הפיצה, חלקו את הבצק ל -4 חלקים שווים ועיצבו לכדורים. מחזירים את הבצק למקרר למנוחה של 4 עד 6 שעות, או עד הצורך, עד 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
19
מוציאים את הבצק ונותנים לו לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 30 דקות לפני השימוש (הוציאו את הבצק מהמקרר בזמן שאתם מחממים את אבן הפיצה מראש). אתה יכול לתת לו לשבת בחוץ זמן רב יותר כל עוד הוא לא נהיה רך ותקליטוני מדי, מה שיקשה על עיצובו. סביר יותר שבצק רך יידבק לדף העוגיות או לקליפת הפיצה, מה שמקשה על החלקה על האבן. אם הבצק נהיה רך מדי, החזירו אותו למקרר למשך 10 דקות בערך כדי לתת לו הזדמנות להתמצק. צורה וחלק עליון לפי ההוראות במתכון הפיצה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)

יין מומלץ: סנג ' ובזה, שיראז, יין ברברה

ניתן לשלב פיצה עם יין סנג ' ובזה, שיראז וברברה. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה ברוטב אדום תקרא ליין אדום עם חומציות מסוימת, כמו ברברן או סנג ' ובזה. הוסיפו פפרוני או נקניק ותוכלו להיות נועזים יותר עם סירה. ואלה רייל מונטפולצ 'יאנו ד' אברוצו עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
ואלה רייל מונטפולצ 'יאנו ד' אברוצו
ואלה רייל מונטפולצ 'יאנו ד' אברוצו
ואלה רייל מציגה לאוהבי היין רמה חדשה של מונטפולצ ' יאנו. יין ארומטי עשיר להפליא, יציב אך גמיש, ניתן לצרוך אותו צעיר עם מנות פסטה דשנות, עופות קלויים או מתלה טלה.