צדפות צרובות מחבת עם בייקון ותרד
צדפות צרובות מחבת עם בייקון ותרד הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 155 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו בצל, צדפות ים ג'מבו, שיני שום, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: צדפות צרובות מחבת עם תרד ובייקון, צדפות צרובות מעל בייקון וסלט תרד עם ויניגרט סיידר, ו סטייק טונה צרוב במחבת עם רוטב תרד עגבניות.
הוראות
מבשלים בייקון במחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני גבוה עד פריך.
הסר בייקון מחבת, הזמנת 1 כף טפטוף במחבת; קוצצים קותלי חזיר גס, ומניחים בצד. תגביר את החום לגבוה.
צדפות מתייבשות עם מגבות נייר.
מפזרים צדפות באופן שווה עם 1/8 מלח כפית ופלפל 1/8 כפית.
מוסיפים צדפות לטפטופים במחבת; מבשלים 2 1/2 דקות בכל צד או עד לסיום.
העברה לצלחת; להתחמם. להפחית חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל ושום למחבת; לטגן 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
להוסיף חצי תרד; לבשל 1 דקה, ערבוב לעתים קרובות.
להוסיף מחצית הנותרים של תרד; לבשל 2 דקות או רק עד נבול, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום; מערבבים הנותרים 1/8 כפית מלח ונותר 1/8 כפית פלפל. מחלקים תערובת תרד בין 4 צלחות; העליון כל מנה באופן שווה עם בייקון קצוץ 3 צדפות.
מגישים מיד עם טריזי לימון,אם תרצה.