צדפות צרובות עם Succotash
המתכון צרוב צדפות עם Succotash מוכן תוך כ 20 דקות, והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון דרומי. מנה אחת מכילה 208 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך עירית, גרעיני תירס אוזניים, אורגנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו צדפות צרובות מחבת עם Succotash הקיץ, צדפות צרובות עם תירס מתובל וסוכוטש עגבניות, ו צדפות צרובות עם רוטב Carambola, גזר לבן ו Succotash (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את succotash: להמס את החמאה במחבת גדולה סאוט להגדיר על חום בינוני.
מוסיפים את הכרישה ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שהוא מתחיל לרכך אבל הוא עדיין לא צבעוני. בערך 2 דקות.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה ללא מקל או ברזל יצוק להגדיר על חום בינוני גבוה עד חם מאוד אבל לא ממש עישון.
הוסף את הצדפות בקבוצות כדי למנוע צפיפות. מבשלים את הצדפות ללא הפרעה בצד אחד על 3 דקות עד קרום זהוב נחמד צורות. הפוך אותם ומבשל דקה או שתיים נוספות עד שהם בקושי שקופים במרכז.מחממים בעדינות את הסוכות במידת הצורך ומגישים את הצדפות למעלה. מתבלים במלח ופלפל.