צדפות צרובות עם עגבניות-שומר להתענג
ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 209 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שמן צמחי, נורת שומר ; שמור כמה בריכות, כמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו צדפות צרובות מחבת עם רוטב ארטישוק זית, צדפות צרובות עם פטרוזיליה-קורנית להתענג, ו צדפות צרובות עם תירס, בייקון ותבלינים אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
להניח צדפות על צלחת נייר towellined ולאפשר לבוא לטמפרטורת החדר, על 15 דקות. עונה עם 1/2 כפית. מלח ולתת לעמוד 5 דקות יותר. "תיבול לפני הבישול מפתח את הטעם הטוב ביותר", אומר קלארק. כתם יבש.
בינתיים, לעשות להתענג: אם באמצעות עגבניות טריות, לטבול אותם בסיר גדול של מים רותחים, 10 שניות.
בואו להתקרר, ולאחר מכן לקלף. (אם משתמשים בעגבניות משומר, לא להרתיח.) כדי זרע עגבניות, פשוט לחתוך אותם לשניים לסחוט. ליבה וקוביות בסדר.
חום 2 כף. חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני עד שהוא מתחיל חום.
מוסיפים בצל, שומר וקמצוץ מלח ומבשלים עד שהירקות רכים, כ -10 דקות.
מוסיפים שום ומבשלים 2 דקות; מוסיפים כמון ומבשלים 1 דקה יותר, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים עגבניות ומבשלים עד שהרוטב מבריק ומעובה, כ 8 דקות. מערבבים את החמאה הנותרת" כדי לתחליב את הרוטב קצת", ולאחר מכן מוסיפים פטרוזיליה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מחממים מחבת גדולה (ברזל יצוק הוא הטוב ביותר; עם nonstick, אתה לא תקבל קרום טוב) מעל חום בינוני גבוה עד חם. מערבולת בשמן, ולאחר מכן לארגן צדפות בשכבה אחת במחבת, עם שטח נרחב סביב כל אחד. מבשלים מבלי להזיז צדפות עד זהב וקשוח מתחת, על 2 דקות; ואז להסתובב ולבשל במשך כדקה.
הסר מהחום ולתת צדפות לשבת במחבת 1 דקה; העברה לצלחת, החל בצדפות דקות ביותר.
בעוד צדפות מתבשלות, כפית כמה להתענג לתוך מנות מוקלטות.
הוסף צדפה או שתיים לכל אחד. מעל כל אחד עם טיפה של רליש וקטע של שברי שומר. "כל קישוט צריך להיות חלק מן המנה, וזה צריך להיות נאכל."
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה נהר רוסית יקב לגונה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
כרם חוות לגונה (Laguna Ranch Vineyard) השוכן בלב עמק הנהר הרוסי הוא ביתם של שרדונה ברמה עולמית ב-30 השנים האחרונות. הכרם חייב את עונת הגידול הארוכה שלו לערפל הקריר שמגיע מהאוקיינוס השקט, ומעניק לענבי השרדונה שלנו איזון עדין בין חומציות חדה לטעמי פירות בשלים. שרדונה, יקב חוות לגונה (Laguna Ranch Cherdoney) הוא יין מאוזן ומפנק להפליא. נפתח עם הערות של תפוח, אגס, חבושים ומנדרינה, ממוסגר על ידי נימים מתוקים של תבלין אסיה. מאוזן ועשיר, לשרדונה הזה יש שדרית אקספרסיבית וגימור שכבתי ומתמשך.