קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

צדפות צרובות עם רוטב צ'ילי

צדפות צרובות עם רוטב צ'ילי
צדפות צרובות מחבת עם רוטב צ'ילי עשויה להיות מה שחיפשתם. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 55 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך כוסברה, חלב, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה לא כל כך מרהיב. נסו צדפות צרובות ברוטב חרדל קייג'ון, צדפות צרובות במחבת על לינגוויני ברוטב עגבניות שמנת, ו צדפות צרובות במחבת על לינגוויני ברוטב עגבניות שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב צדפות ו 2 כפות קמח בתיק גדול zip-top; שקית חותם ולנער בעדינות לצדפות מעיל.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכר אדום גססוכר אדום גס
2
שמן חום במחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' מעל חום גבוה, מתערבל לתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים צדפות; מבשלים 2 דקות בכל צד או עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
4
הסר צדפות ממחבת; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
להמיס מרגרינה במחבת על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
מרגרינהמרגרינה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים 2 כפיות קמח, ומבשלים 30 שניות, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
7
מוסיפים אבקת צ ' ילי, מלח וכמון; מבשלים 30 שניות, ערבוב לעתים קרובות. בהדרגה מערבבים בחלב, ומבשלים 2 1/2 דקות או עד עבה, ערבוב לעתים קרובות. להחזיר צדפות למחבת; להוסיף כוסברה, ערבוב בעדינות מעיל.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
צדפותצדפות
כמוןכמון
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מקשטים עם עלי כוסברה, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה

ציוד

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Lapis לונה שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
לאפיס לונה שרדונה
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.