צדפות קומאמוטו עם פונזו גרניטה וטוביקו
אם $6.62 למנה נופל בתקציב שלך, צדפות קוממוטו עם פונזו Granitan וטוביקו יכול להיות מרהיב ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian מתכון לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 58 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. לך לחנות ותביא קומבו, מיץ יאוזו בבקבוק, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 47% המנה הזאת די טובה. נסו צדפות עם טבסקו גרניטה, Granita סטאוט אירי עם צדפות גלם, ו צדפות על חצי פגז עם גרניטה אשכולית (מתכונים דומים).
הוראות
להביא קומבו ומים לרתיחה בסיר קטן על חום מתון, ולאחר מכן להסיר מן החום להתקרר לחלוטין, על 30 דקות. תיפטר מקומבו.
להעביר 5 כפות מרק קומבו לקערה יחד עם שאר החומרים גרניטה ומערבבים עד שהסוכר מומס. (שמור מרק שנותר לשימוש נוסף.)
יוצקים תערובת granita לתוך תבנית אפיית מתכת 8 אינץ ' להקפיא, ערבוב ריסוק גושים עם מזלג כל 20 דקות, עד קפוא באופן שווה, על 1 שעה. לגרד עם מזלג כדי להבהיר מרקם, ריסוק כל גושים.
לובש כפפת מגן, מחזיק צד צדפה, שטוח למעלה, ולפתוח אותו בנקודה הצרה שלה עם סכין צדפות. לשחרר את הצדפה מהקליפה העליונה עם סכין צדפות במידת הצורך, להשליך את הקליפה העליונה, ואז לשחרר את בשר הצדפה בתוך הקליפה התחתונה מעוקלת, שמירה על אותו בקליפה. זרוק כל פיסות רופף של פגז. לסדר צדפה על המיטה של אצות ולחזור עם צדפות שנותרו באותו אופן.
למעלה כל צדפה עם 1/4 כפית tobiko.
* צדפות ניתן לפתוח ולסדר על מגש עם tobiko 2 שעות קדימה ומקורר, מכוסה באופן רופף.* Granita יכול להתבצע 2 ימים קדימה קפוא, מכוסה. לגרד שוב לפני ההגשה.