קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

צדפות קומאמוטו עם פונזו גרניטה וטוביקו

צדפות קומאמוטו עם פונזו גרניטה וטוביקו
אם $6.62 למנה נופל בתקציב שלך, צדפות קוממוטו עם פונזו Granitan וטוביקו יכול להיות מרהיב ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian מתכון לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 58 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. לך לחנות ותביא קומבו, מיץ יאוזו בבקבוק, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 47% המנה הזאת די טובה. נסו צדפות עם טבסקו גרניטה, Granita סטאוט אירי עם צדפות גלם, ו צדפות על חצי פגז עם גרניטה אשכולית (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא קומבו ומים לרתיחה בסיר קטן על חום מתון, ולאחר מכן להסיר מן החום להתקרר לחלוטין, על 30 דקות. תיפטר מקומבו.
מרכיבים שתצטרך
KombuKombu
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
להעביר 5 כפות מרק קומבו לקערה יחד עם שאר החומרים גרניטה ומערבבים עד שהסוכר מומס. (שמור מרק שנותר לשימוש נוסף.)
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
KombuKombu
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
יוצקים תערובת granita לתוך תבנית אפיית מתכת 8 אינץ ' להקפיא, ערבוב ריסוק גושים עם מזלג כל 20 דקות, עד קפוא באופן שווה, על 1 שעה. לגרד עם מזלג כדי להבהיר מרקם, ריסוק כל גושים.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1
לובש כפפת מגן, מחזיק צד צדפה, שטוח למעלה, ולפתוח אותו בנקודה הצרה שלה עם סכין צדפות. לשחרר את הצדפה מהקליפה העליונה עם סכין צדפות במידת הצורך, להשליך את הקליפה העליונה, ואז לשחרר את בשר הצדפה בתוך הקליפה התחתונה מעוקלת, שמירה על אותו בקליפה. זרוק כל פיסות רופף של פגז. לסדר צדפה על המיטה של אצות ולחזור עם צדפות שנותרו באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
אצותאצות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
2
למעלה כל צדפה עם 1/4 כפית tobiko.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
3
מגישים גרניטה בצד.
1
* צדפות ניתן לפתוח ולסדר על מגש עם tobiko 2 שעות קדימה ומקורר, מכוסה באופן רופף.* Granita יכול להתבצע 2 ימים קדימה קפוא, מכוסה. לגרד שוב לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים