קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות18
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צדפות קלויות דקדנס

צדפות קלויות דקדנס
, המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 204 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו את הפלפל, הבצל, עלי התרד, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צדפות קלויות, האי סנט ג'ורג צדפות קלויים, ו בקלה צלוי שחור עם שעועית ים וצדפות (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת 10-12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה, מערבבים בייקון לעתים קרובות עד השחמה ופריך, 7-9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר מהחום, עם כפית מחוררת, להעביר בייקון למגבות נייר כדי לנקז. שמור 1 כף שומן חזיר; להשליך שארית. אם משלימים עד 4 שעות קדימה, לעטוף בייקון במגבות נייר אטום ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
3
מוסיפים פלפל, בצל, טימין למחבת עם שומן בייקון כף. מערבבים מעל חום גבוה עד ירקות רפויים, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים תרד ומערבבים לעתים קרובות עד העלים נבולים ונוזל הוא התאדה, על 5 דקות (אם כל התרד אינו מתאים בבת אחת, להוסיף חצי ומערבבים עד מעט נבול, ולאחר מכן להוסיף הנותרים). להחזיר בייקון למחבת, לערבב, ולהוסיף מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר מהחום.
6
הרם צדפות מכל נוזל שנותר לחתוך גדולים לחתיכות בגודל ביס; מחלקים באופן שווה בין ארבעה ramekins רדודים (3/4 עד 1 כוס כל אחד).
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
מוסיפים נוזלים לרוטב אחרים. תערובת תרד כפית שווה על צדפות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
8
לנגב מחבת נקייה ולהוסיף רוטב זיגוג צדפות, מיץ לימון ויין.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
להקציף מעל חום גבוה עד מבעבע, 2 עד 3 דקות. תערובת כפית באופן שווה על תרד וצדפות מעיל.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
10
מפזרים 1 עד 2 כפות גבינה על רוטב בכל ramekin. הגדר ramekins על תבנית אפייה 12 על 15 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
11
אופים בתנור רגיל או הסעה 450 עד צמרות משחימים קלות ומיצים מבעבעים, 7 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
רוטב זיגוג צדפות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
13
יוצקים עד 1/2 כוס שמורות oyster נוזלי (ראה הערות, הקודמת) לתוך 1 - או 2 כוס זכוכית למדוד; להוסיף מספיק חלב כדי להפוך 1 כוס סך. זרוק כל נוזל צדפה שנותר. במחבת 10 עד 12 אינץ ' מעל חום גבוה, מערבבים 2 כפות חמאה או מרגרינה ובצל טחון 1/4 כוס עד הבצל הוא זהב חיוור, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
הסר מהחום ומערבבים 2 כפות קמח לכל מטרה, 1 כפית חרדל יבש, ו 1/4 כפית אגוז מוסקט הקרקע. להחזיר מחבת לחום גבוה ומערבבים עד הקמח הוא זהב חיוור, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
אבקת חרדלאבקת חרדל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
15
הסר מהחום ולהוסיף תערובת נוזלית צדפות 1/4 כוס שמנת.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
16
לטאטא מעל חום גבוה עד רותחים; להמשיך לרתוח, לטאטא לעתים קרובות, עד התערובת מצטמצמת 1 כוס, 3 עד 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
17
לגרד לתוך קערה. אם לפצות עד 1 יום קדימה, לכסות ולהירגע. עושה בערך 1 כוס.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון