צדפות רוקפלר
אם $1.15 למנה נופל בתקציב שלך, צדפות רוקפלר יכול להיות סופר pescatarian מתכון לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 373 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-40 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח סלעים, תרד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צדפות רוקפלר, צדפות רוקפלר, ו צדפות רוקפלר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450 ° F. למלא 4 עוגה או קופסאות עוגה (או צלחת אפייה גדולה מספיק כדי להחזיק צדפות) עם מלח סלעים, אבל לא יותר מחצי מלא (להשתמש רק מספיק מלח כדי לשמור על הצדפות נדנדה קדימה ואחורה).
מניחים את הפחים בתנור בקצרה כדי להתחמם.
מטגנים את שאלוט, סלרי ופטרוזיליה ב 4 כפות חמאה במחבת כבדה במשך כ 5-7 דקות.
הוסף תרד למחבת ולאפשר לו לנבול לרגע.
יוצקים תערובת תרד לתוך בלנדר.
מוסיפים את החמאה הנותרת, פירורי לחם, רוטב ווסטרשייר, מלח, פלפלים ופרנוד או אניסט. להתמזג לרגע במהירות בינונית. למעלה כל צדפה עם כ 1 כפית עד 1 כף של התערובת, בהתאם לגודל של הצדפה.
הוציאו את הפחים מהתנור והטמיעו את הצדפות בחוזקה במלח החם. החזירו את המחבתות לתנור ואפו במשך כ 4 דקות, או עד שהחמאה נמסה והתרד מושח קלות על גבי.