צדפות רכות מאודות בירה
מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 209 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן גשו לסופר וקנו קמח תירס, שבבי עץ, מים חמים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 10 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: צדפות מאודות בירה, צדפות מאודות בירה, ו צדפות מאודות בירה ושבלולים.
הוראות
להשרות שבבי עץ במים במשך 1 שעה; לנקז.
מניחים צדפות בכיור, ומכסים במים קרים. שוטפים את הצדפות היטב, משפשפים יחד כדי לסלק את החצץ, ולנקז. חזור עד שהמים יהיו נקיים.
מניחים בקערה גדולה, ומכסים צדפות במים קרים. מערבבים בקמח תירס ומלח. מקררים ומשרים במשך 30 דקות.
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה.
הסר מתלה גריל; להפריש. לנקב את החלק התחתון של מחבת רדיד אלומיניום חד פעמי כמה פעמים עם קצה הסכין.
מניחים מחבת ישירות על אלמנט חום על החלק התחתון של הגריל; להוסיף שבבי עץ למחבת.
מניחים מתלה גריל על גריל. מסדרים צדפות במחבת צלייה בטוחה לגריל, מחבת אפייה רדודה גדולה, או מחבת רדיד חד פעמית חסונה.
יוצקים בירה ו 1 כוס מים חמים על צדפות; לארגן שום ולימון על צדפות.
מניחים מחבת על גריל; מכסה גריל, ומבשלים 15 דקות. מערבבים צדפות. מכסה גריל, ומבשלים 5 דקות או עד צדפות פתוחות. השליכו פגזים שלא נפתחו.
בחירה בת קיימא: לובסטרים & קיטור. לובסטרים שנלכדו ליד המים בצפון מזרח ארה " ב וקנדה הם אפשרויות חכמות, כמו גם צדפות רכות שנתפסו בטבע או מעובדות בחוות.