צדפות תוססות עם אטריות אודון וגזרת נחלים
צדפות רוחשות עם אטריות אודון וגרס הוא pescatarian ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 487 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 32 גרם שומן. מתכון זה של מזון ויין דורש שמן canolan, בצל ירוק, סאקה, וצדפות littleneck. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. וזה לא כל כך מצוין. נסו אטריות אודון עם ברוקולי, אטריות אודון שומשום, ו אטריות אודון שומשום (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני של מים רותחים, לבשל את אודון עד במכרז, 5 דקות.
מסננים וזורקים עם 1 כפית שמן קנולה.
בינתיים, לחמם ווק עד חם מאוד.
מוסיפים 2 כפות של שמן קנולה וכאשר הוא מתחיל לעשן, מוסיפים את הצדפות. לכסות ולבשל במשך 2 דקות.
מוסיפים את הג ' ינג ' ר, שום, פטרוזיליה ורוטב שעועית שחורה ומטגנים במשך 2 דקות.
מוסיפים את הסאקי, מכסים ומבשלים עד שהצדפות נפתחות, בערך 5 דקות יותר.
יוצקים את הצדפות והמיצים שלהם לתוך קערה גדולה.
להחזיר את הווק לחום גבוה ולהוסיף את 2 כפות הנותרים של שמן קנולה.
מוסיפים את גרגיר הנחלים ומערבבים עד פריך במכרז, כ 2 דקות.
מוסיף את אודון, רוטב צדפות וחמאה ומערבבים ומטגנים עד אודון מצופים באופן שווה. להחזיר את הצדפות וכל מיצים שהצטברו לווק ומערבבים רק עד בשילוב.
העברה לקערה, לקשט עם בצל ירוק טפטוף עם שמן צ ' ילה.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, מוסקדט וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה השמורה של Elway 7cellars. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
![שרדונה שמורת 7cellars Elway]()
שרדונה שמורת 7cellars Elway
שרדונה שמורת אלווי 2018 הוא מאוזן היטב, מציג פירות טרופיים פריכים, תפוחים ואגסים טעמים עם אלמנטים פרחוניים קלים. רמזים של וניל משלימים גימור אלון חלק, מתמשך.זוג זה יין פריך עם מנות קלות כגון פירות פרוסים & גבינות, סלט פסטה לימון, עוף קלוי עם עשבי תיבול, או פודינג וניל.