צימוקים ירקות מלית
זה מושלם עבור חג ההודיה. מתכון זה מ טעם הבית דורש רוטב סויה, סלרי, צימוקים זהובים וקוביות לחם בנות יום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 38%, וזה די רע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם אפוי תפוח צימוקים מלית, מילוי תפוחים משובץ צימוקים, ו תרנגולות קורניש עם מילוי צימוקים תפוחים.
הוראות
מניחים קוביות לחם בשכבה אחת על שני ניירות אפייה לא משומנים.
אופים בחום של 275 מעלות צלזיוס למשך 25-30 דקות או עד לייבוש חלקי, תוך ערבוב מדי פעם. בינתיים, בסיר קטן, שלבו את המיץ, הצימוקים, הפלפל האנגלי והמולסה; מביאים לרתיחה.
מסירים מהאש; תן לעמוד במשך 15 דקות.
במחבת טפלון גדולה הקפיצו את הסלרי, הגזר, הבצל, השום, העירית והפטרוזיליה ברוטב שמן וסויה למשך 10 דקות או עד שהירקות רכים.
מסירים מהאש. מערבבים פנימה את התפוח, גרעיני החמניות וזרעי הקימל. בקערה קטנה מקציפים ביצה, תחליף ביצה, מרק ומרורם; הוסף לתערובת הירקות.
מוסיפים קוביות לחם ותערובת צימוקים.
העברה ל-3 קו-טי. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 325 מעלות למשך 40-45 דקות או עד להשחמה קלה.