זה מושלם עבור חג ההודיה. מתכון זה מ טעם הבית דורש רוטב סויה, סלרי, צימוקים זהובים וקוביות לחם בנות יום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 38%, וזה די רע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם אפוי תפוח צימוקים מלית, מילוי תפוחים משובץ צימוקים, ו תרנגולות קורניש עם מילוי צימוקים תפוחים.
הוראות
1
מניחים קוביות לחם בשכבה אחת על שני ניירות אפייה לא משומנים.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2
אופים בחום של 275 מעלות צלזיוס למשך 25-30 דקות או עד לייבוש חלקי, תוך ערבוב מדי פעם. בינתיים, בסיר קטן, שלבו את המיץ, הצימוקים, הפלפל האנגלי והמולסה; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
4 כוסות קמח חיטה
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מסירים מהאש; תן לעמוד במשך 15 דקות.
4
במחבת טפלון גדולה הקפיצו את הסלרי, הגזר, הבצל, השום, העירית והפטרוזיליה ברוטב שמן וסויה למשך 10 דקות או עד שהירקות רכים.