זה מושלם עבור חג ההודיה. מתכון זה מ טעם הבית דורש רוטב סויה, סלרי, צימוקים זהובים וקוביות לחם בנות יום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 38%, וזה די רע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם אפוי תפוח צימוקים מלית, מילוי תפוחים משובץ צימוקים, ו תרנגולות קורניש עם מילוי צימוקים תפוחים.
הוראות
1
מניחים קוביות לחם בשכבה אחת על שני ניירות אפייה לא משומנים.
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2
אופים בחום של 275 מעלות צלזיוס למשך 25-30 דקות או עד לייבוש חלקי, תוך ערבוב מדי פעם. בינתיים, בסיר קטן, שלבו את המיץ, הצימוקים, הפלפל האנגלי והמולסה; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
גלידה או קצפת, לא חובה
3/4 כפית מולסה
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מסירים מהאש; תן לעמוד במשך 15 דקות.
4
במחבת טפלון גדולה הקפיצו את הסלרי, הגזר, הבצל, השום, העירית והפטרוזיליה ברוטב שמן וסויה למשך 10 דקות או עד שהירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צרור סלרי, פרוס (בערך
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט