ציפוי פריך של דייג הוא צמחוני תוספת. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 151 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. צאו לחנות ואספו קמח תירס, מלח שום, מלח מתובל ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 23%. ציון זה הוא רע למדי. נסו אמנון עם ציפוי פריך לאחד (או יותר), במיה מטוגנת בציפוי פרמזן פריך, ו מטגנים אותו, אתה תאהב את זה (ציפוי דגים) עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
בקערה רדודה מקציפים יחד את הביצה והחלב. בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את הדגנים, הקמח, קמח התירס והתבלינים. טובלים את פילה הדג בתערובת ביצים, ואז מצפים בתערובת דגנים.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגים
תיבול
קמח תירס
דגני בוקר
קמח לכל מטרה
חלב
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ביצה
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziploc
מקציף
קערה
2
במחבת גדולה מחממים 1/4 אינץ'. של שמן על אש בינונית-גבוהה. מטגנים את הפילטים 5-7 דקות מכל צד או עד שהדגים מתקלפים בקלות בעזרת מזלג.