ציר עוף תוצרת בית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ציר עוף תוצרת בית. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 218 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. אם יש לכם ציפורן, כרישה, סלרי וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו ציר עוף תוצרת בית, למניות עוף תוצרת בית, ו ציר עוף תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את חתיכות העוף בסיר ומכסים במים קרים על ידי לפחות 2 אינץ'. מביאים לרתיחה עדינה על חום בינוני. לרפרף כדי להסיר את החלאה שעולה אל פני השטח.
הוסף מים קרים נוספים כדי להחליף את המים הוסרו ולהמשיך ברפרוף עד המרק ברור.
מוסיפים את המלח, הירקות ואת זר garni. להחזיר את הנוזל לרתיחה עדינה ומבשלים בעדינות במשך 2 שעות. Skim ו degrease לפי הצורך.
מרפדים את המסננת בשכבה כפולה של גזה לחה ומניחים את המסננת מעל קערה גדולה. מצקת את המרק לתוך המסננת; להשליך את המוצקים.
מקררים את המניה, ומורידים בכפית את כל שאריות השומן שעולות אל פני השטח. המניה עשויה להיות מקוררת בבטחה במשך 3 או 4 ימים, או יכול להיות קפוא עד 6 חודשים.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;