קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

ציר עוף תוצרת בית

ציר עוף תוצרת בית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ציר עוף תוצרת בית. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 218 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. אם יש לכם ציפורן, כרישה, סלרי וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו ציר עוף תוצרת בית, למניות עוף תוצרת בית, ו ציר עוף תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את חתיכות העוף בסיר ומכסים במים קרים על ידי לפחות 2 אינץ'. מביאים לרתיחה עדינה על חום בינוני. לרפרף כדי להסיר את החלאה שעולה אל פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוףחתיכות עוף
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
הוסף מים קרים נוספים כדי להחליף את המים הוסרו ולהמשיך ברפרוף עד המרק ברור.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
מיםמים
3
מוסיפים את המלח, הירקות ואת זר garni. להחזיר את הנוזל לרתיחה עדינה ומבשלים בעדינות במשך 2 שעות. Skim ו degrease לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
זר Garniזר Garni
ירקירק
מלחמלח
4
מרפדים את המסננת בשכבה כפולה של גזה לחה ומניחים את המסננת מעל קערה גדולה. מצקת את המרק לתוך המסננת; להשליך את המוצקים.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
מסננתמסננת
מצקתמצקת
קערהקערה
5
מקררים את המניה, ומורידים בכפית את כל שאריות השומן שעולות אל פני השטח. המניה עשויה להיות מקוררת בבטחה במשך 3 או 4 ימים, או יכול להיות קפוא עד 6 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
6
מאמר var
7
Type_27_data = {};
8
מאמר
9
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;