קושימומחה
מוכן ב16 שעות
מנות8
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צלוי איטי ראש צלעות au Jus

צלוי איטי ראש צלעות au Jus
צלוי איטי ראש צלעות au Jus נטול גלוטן, וללא לקטוז רוטב. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 56 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 16 שעות זה מושלם עבור יום ולנטין. גשו לסופר וקנו עצמות בקר בשרניות, שיני שום, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו צלעות צלויות בעשב, צלוי שום ועשב פריים ריב, ו צלעות צלויות עם טימין ומרסלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור צלעות ראש: לשטוף את הצלי מתחת למים קרים, לטפוח יבש עם מגבות נייר, ומניח על קרש חיתוך. בעקבות קו העצמות, לחתוך את הבשר מן העצמות חתיכה 1. מתבלים את הבשר והעצמות בכל מקום עם המלח והפלפל. לשפשף את הבשר והעצמות בכל רחבי עם השום.התאימו את הבשר חזרה לעצמות, וודאו שיתאימו את הבשר והעצמות למקום בו הם נחתכו, וקשרו יחד בין כל עצם לחוט הקצב.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צלעותצלעות
שום גויה®שום גויה®
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
2
מניחים את הצלי על צלחת גדולה או תבנית אפייה ומקררים שנחשפו בין לילה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
הסר את הצלי מהמקרר ולתת לו לשבת בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות עד 1 שעה. בינתיים, לחמם את התנור ל 93° ולסדר מתלה בשליש התחתון.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מניחים את צד השומן הצלוי למעלה (העצמות יהיו בתחתית) על מתלה צלייה להגדיר במחבת צלייה. צלי עד שהמרכז מגיע ל-120 מעלות צלזיוס במדחום שנקרא מיידית, כ-4 עד 6 שעות. בינתיים, להפוך את jus.עבור jus: להגדיר מסננת בסדר רשת על סיר בינוני; להפריש. מתבלים את עצמות הבקר במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
עצם בקרעצם בקר
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
מחממים את השמן בתנור הולנדי או בסיר גדול עם תחתית כבדה עם מכסה הדוק מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
6
הוסף חצי מהעצמות וצורב עד חום זהוב מכל הצדדים, התאמת החום לפי הצורך כך התחתון של המחבת לא לשרוף, על 6 עד 8 דקות בסך הכל.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
הסר את העצמות לצלחת גדולה וחזור עם העצמות הנותרות.
8
מוסיפים את היין ומבשלים, מגרדים את כל פיסות השחמה מתחתית המחבת עם כף עץ, עד שהיין מצטמצם בחצי, כ -3 עד 4 דקות.להחזיר את העצמות וכל מיצים שהצטברו לסיר.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מוסיפים את מרק הבשר, מלח נמדד, ופלפל נמדד ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים עד jus הוא בטעם עמוק, על 15 דקות. לחשוף, להגדיל את החום בינוני, ומבשלים עד הנוזל מצטמצם כ 2 1/2 כוסות, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
10
להסיר ולהשליך את העצמות.
11
יוצקים את jus דרך מסננת ולהשליך את התוכן של המסננת.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1
מניחים את מחבת הצלייה על מתלה תיל, אוהל הצלי רופף עם נייר, ולהניח בצד במקום חם לפחות 30 דקות או עד 1 שעה. בינתיים, להגדיל את טמפרטורת התנור ל 232° ולשמור על המדף בשליש התחתון.כאשר צלי נעשה מנוחה, להסיר את רדיד ולקמט אותו לכדור.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את הכדור של לסכל מתחת לעצמות של הצלי כדי לתמוך את השטח פחות חשוף של שומן. צולים עד קרום חום כהה יוצר על פני השטח העליון כולו, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
הסר את הצלי ללוח חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4
לחתוך, להסיר, ולהשליך את החוט. חותכים ומגישים מיד עם jus.
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית