צלוי חונק
צריך ללא גלוטן, 30 שלמים ותוספת טבעונית? חנקות צלויות יכולות להיות מתכון מדהים לנסות. מנה אחת מכילה 418 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 27 דקות. אם יש לכם פטרוזיליה, שמן זית, אורגנו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 70%, המנה הזו טובה. נסו אשכולית צלויה, סלמון צלוי, ו אשכולית צלויה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את החלק העליון 1/4 מהחנק והצמידו את העלים החיצוניים עד שתגיעו לעלים ירוקים ורכים בהירים. בעזרת כף, להסיר את החנק שעיר מהמרכז ולזרוק. צללו מיד במים חומציים כדי למנוע שינוי צבע. חזור על הפעולה עם הארטישוקים שנותרו.
מסננים את הארטישוקים וסובבים לייבוש. זורקים לקערה עם שמן, ומתבלים במלח ופלפל.
הניחו את החנק על תבנית מרופדת בנייר כסף והניחו על המדף התחתון של התנור, וצלו למשך 5 עד 6 דקות. הופכים את הארטישוקים ומחזירים לתנור למשך 3 דקות. לאכול כפי שהם או למרינדה בשמן עשב עד 2 ימים.
בצנצנת בנייה של 1 ליטר מניחים את כל עשבי התיבול, הגרידה, הצ ' ילה וגרגירי הפלפל.
יוצקים את שני השמנים לסיר ומחממים ל 200 מעלות צלזיוס.
יוצקים את השמנים החמים לתוך הצנצנת ומכסים במגבת מטבח.
מניחים בד גבינה מעל החלק העליון של הצנצנת ומחליפים את השפה החיצונית של המכסה. הפוך ומתח שמן לתוך מיכל רצוי.