קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צלוי מאווי בצל עם שמנת Pamesan

צלוי מאווי בצל עם שמנת Pamesan
צלוי מאווי בצל עם שמנת Pamesan נטול גלוטן, וקמאיות מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 70 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו ורמוט, עלי טימין, שמנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו מטבל בצל מאווי מקורמל, טנדרלוין צלוי ובצל מאווי, ו כריכי בשר מרושלים עם קשיות בצל מאווי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את הקרם ואת ורמוט בסיר עד שהוא מתחיל לבעבע סביב הקצוות. לזרוק את שיני השום, ולכבות את החום.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
ורמוטורמוט
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
תן את השום תלול בשמנת על ½ שעה. ואז להסיר את השום.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
3
מחממים את התנור ל-375 מעלות פרנהייט.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מורחים את הבצלים על תבנית אפייה ומטפטפים אותם בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
מתבלים במלח ופלפל ומפזרים קורנית.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
6
Bake15 דקות.
7
מעבירים את הבצל לתבנית אפייה וכפית את השמנת עליהם.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
8
מכסים בנייר כסף ואופים עוד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
הסר את נייר הכסף ומפזר את Parmigiano Reggiano על גבי.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
10
להעלות את הטמפרטורה ל 232° ואופים עד חום זהוב, על 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
מגישים באופן מיידי.