צלוי צלוי לונדון צלוי הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 434 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם חומץ בלסמי, שמן זית, בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 38 דקות. נסו צלוי צלוי צלייה בלונדון, צלוי צלוי צלייה בלונדון, ו צלוי במרינדה צלוי לונדון צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את המרינדה: בקערה, להקציף יחד מרכיבים המרינדה עד בשילוב היטב. שים מטגן לונדון בשקית פלסטיק גדולה resealable ויוצקים מרינדה על זה. חותם תיק, לחיצה על אוויר עודף, ולהגדיר בצלחת רדודה. בשר במרינדה, צונן, הופך שקית פעם או פעמיים, במשך 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק עגול
מרינדה
בשר
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziploc
מקציף
קערה
2
הסר בשר מן המרינדה, מושלך המרינדה, וללטף את הבשר יבש.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
בשר
3
מחממים גריל על מתלה משומן להגדיר על 4 אינץ ' מעל גחלים זוהרות, גריל הבשר, מפנה כל פעם, 9 עד 10 דקות בכל צד,או עד שהוא רושם 125 עד 130 מעלות, על מדחום בשר עבור בשר בינוני נדיר. (לחלופין, בשר עשוי להיות צלוי.)
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות ניקל & ניקל האריס יין מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.