צלוי צלוי צלייה בלונדון
צלוי צלוי לונדון צלוי הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 434 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם חומץ בלסמי, שמן זית, בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 38 דקות. נסו צלוי צלוי צלייה בלונדון, צלוי צלוי צלייה בלונדון, ו צלוי במרינדה צלוי לונדון צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את המרינדה: בקערה, להקציף יחד מרכיבים המרינדה עד בשילוב היטב. שים מטגן לונדון בשקית פלסטיק גדולה resealable ויוצקים מרינדה על זה. חותם תיק, לחיצה על אוויר עודף, ולהגדיר בצלחת רדודה. בשר במרינדה, צונן, הופך שקית פעם או פעמיים, במשך 8 שעות.
הסר בשר מן המרינדה, מושלך המרינדה, וללטף את הבשר יבש.
מחממים גריל על מתלה משומן להגדיר על 4 אינץ ' מעל גחלים זוהרות, גריל הבשר, מפנה כל פעם, 9 עד 10 דקות בכל צד,או עד שהוא רושם 125 עד 130 מעלות, על מדחום בשר עבור בשר בינוני נדיר. (לחלופין, בשר עשוי להיות צלוי.)
להעביר בשר ללוח חיתוך ולתת לעמוד 10 דקות.
חותכים בשר באלכסון על פני התבואה לפרוסות דקות.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות ניקל & ניקל האריס יין מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.
![מניקל וניקל האריס כרם מרלו]()
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
פירות אדומים בהירים, אוכמניות מסוכרות, שזיף סנטה רוזה וניחוחות מנטול כולם משתלבים יחד כדי לשכר את האף כמו מרלו יין האריס 2016 מנפול מהזכוכית. על החיך, ערך עסיסי ופירותי נתמך על ידי טאנינים לעיסים וחומציות איזון, יצירת שכבות עבותות המעטרות את הלשון ומייצרות גימור רך ואלגנטי.