קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות28
מגזין

צלוי צלעות בקר עם קרום חזרת

צלוי צלעות בקר עם קרום חזרת
צלוי פריים ריב של בשר בקר עם קרום חזרת הוא איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 1186 קלוריות, 47 גרם חלבון, ו 104 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. יום ולנטין יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה סביב 2 שעות ו -30 דקות. אם יש לכם פלפל, חזרת, מחטים מ -2 ענפי רוזמרין, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש רוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצה קינוח ברי פטל עם רוזמרין ופקאן מסוכרים כמו קינוח. הציון הזה מוצק. נסו צלוי צלעות בקר עם קרום חזרת, מבשלים את הספר: צלי צלעות פריים עם קרם חזרת, ו צלי בקר צלעות מושלם (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
הניחו את הבקר בתבנית צלייה גדולה כשצד העצם כלפי מטה. (הצלעות משמשות כמתלה צלייה טבעי.)
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
בקערה קטנה מועכים יחד את השום, חזרת, רוזמרין, טימין, מלח, פלפל ושמן זית ליצירת עיסה. לעסות את העיסה בנדיבות על כל הצלייה. מפזרים את הירקות סביב הבשר ומזלפים עליהם 2 ספירת שמן.
מרכיבים שתצטרך
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
5
מכניסים את התבנית לתנור וצולים את הבקר כ -1 1/2 עד 2 שעות לבינוני-נדיר (או כ -20 דקות לקילו). בדוק את הטמפרטורה הפנימית של הצלי בכמה מקומות בעזרת מדחום לקריאה מיידית; עליו לרשום 125 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
מוציאים את הבקר ללוח גילוף ונותנים לו לנוח 20 דקות. הטמפרטורה הפנימית של הבשר תמשיך לעלות בכ -10 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
מוציאים את הירקות ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
8
יוצקים את מיצי התבנית למפריד שומן או לקערה קטנה ומניחים בצד כדי לאפשר למיצי השומן והבקר להיפרד.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
9
יוצקים וזורקים את השומן. אתה יכול להשתמש מיצי בשר טעים עבור
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
10
פטריות מוקפצות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים