צלוי צלעות בקר עם קרום חזרת
צלוי פריים ריב של בשר בקר עם קרום חזרת הוא איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 1186 קלוריות, 47 גרם חלבון, ו 104 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. יום ולנטין יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה סביב 2 שעות ו -30 דקות. אם יש לכם פלפל, חזרת, מחטים מ -2 ענפי רוזמרין, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש רוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצה קינוח ברי פטל עם רוזמרין ופקאן מסוכרים כמו קינוח. הציון הזה מוצק. נסו צלוי צלעות בקר עם קרום חזרת, מבשלים את הספר: צלי צלעות פריים עם קרם חזרת, ו צלי בקר צלעות מושלם (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
הניחו את הבקר בתבנית צלייה גדולה כשצד העצם כלפי מטה. (הצלעות משמשות כמתלה צלייה טבעי.)
בקערה קטנה מועכים יחד את השום, חזרת, רוזמרין, טימין, מלח, פלפל ושמן זית ליצירת עיסה. לעסות את העיסה בנדיבות על כל הצלייה. מפזרים את הירקות סביב הבשר ומזלפים עליהם 2 ספירת שמן.
מכניסים את התבנית לתנור וצולים את הבקר כ -1 1/2 עד 2 שעות לבינוני-נדיר (או כ -20 דקות לקילו). בדוק את הטמפרטורה הפנימית של הצלי בכמה מקומות בעזרת מדחום לקריאה מיידית; עליו לרשום 125 מעלות צלזיוס.
מוציאים את הבקר ללוח גילוף ונותנים לו לנוח 20 דקות. הטמפרטורה הפנימית של הבשר תמשיך לעלות בכ -10 מעלות.
מוציאים את הירקות ומניחים בצד.
יוצקים את מיצי התבנית למפריד שומן או לקערה קטנה ומניחים בצד כדי לאפשר למיצי השומן והבקר להיפרד.
יוצקים וזורקים את השומן. אתה יכול להשתמש מיצי בשר טעים עבור