קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות6
ציון בריאות41
מגזין

צלוי צלעות גב לתינוק

צלוי צלעות גב לתינוק
צלוי צלעות עורף תינוק הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה 1400 קלוריות, 79 גרם חלבון ו 66 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה של רפובליקת מזון יש 19 אוהדים. אם יש לכם רוטב חריף, צלעות חזיר בייבי בחזרה, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות. מתכונים דומים: צלוי צלעות גב לתינוק, צלוי צלעות גב לתינוק, ו צלוי צלעות גב לתינוק.

הוראות

1
בבלנדר, מחית את השום הקצוץ, רוטב ווסטרשייר, רוטב סויה, בצל ומים. המרינדה ניתן בקירור עד 1 שבוע. 1/4 כוס שבע-ספייס לשפשף יבש
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
בקערה קטנה, לטאטא יחד את כל החומרים. לשפשף יבש יכול להיות בקירור או קפוא עד 6 חודשים. 2 כוסות היקורי או שבבי עץ אחרים, ספוג מים סיידר לנגב ספריי גדול, כוס מדידה, לשלב את מיץ תפוחים, מים וחומץ.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 תפוח ירוק גדול1 תפוח ירוק גדול
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
יוצקים לתוך בקבוק ספריי ומקררים. תרסיס המגב יכול להיות בקירור עד 1 שבוע. 1/2 כוס רוטב ברביקיו מתוק ודביק מעורבב עם 1/2 כוס מים
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקהצ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
מחממים את השמן בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מוסיפים את השום, הבצל, הפלפל הירוק וקמצוץ גדול של מלח ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)(צינור גדול)
6
מוסיפים את הרום ומבשלים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדריםדבש הדרים
7
מוסיפים את אבקת צ ' ילי, פלפל שחור, allspice וציפורן ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
8
מוסיפים את הסוכר החום, מים, קטשופ, מולסה, חרדל, חומץ ורוטב חם ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב לעתים קרובות, עד מעובה, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה
דגני קריפיקס, מרוסקיםדגני קריפיקס, מרוסקים
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1
לשפשף כל מדף של צלעות בכל רחבי עם 2 כפות של מרינדה ברביקיו Garlicky ומקרר לילה.
מרכיבים שתצטרך
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
1
להדליק אש פחם בגריל מכוסה ולהגדיר אותו לצלייה עקיפה: כאשר הטמפרטורה מגיעה 225, בזהירות לדחוף את הגחלים החמים לצד אחד ומניחים מחבת טפטוף מלא 1 כוס מים בצד השני. לחלופין, להביא מעשן 22
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
שים את הצלעות על הגריל על מחבת טפטוף, חופפים אותם מעט, ולכסות את הגריל; תצטרך לבשל את הצלעות במשך כ 4 שעות בסך הכל, או עד הבשר מתרחק מהעצמות והוא מאוד רך. לשמור על הטמפרטורה ב 225 על ידי חידוש הפחם עם אצווה טרי של גחלים בוערים כל שעה. בכל שעה, לנקז 1/2 כוס שבבי העץ ולפזר אותם על גחלים חמות.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים מים למחבת הטפטוף כאשר חצי ממנו מתאדה. לאחר 1 1/2 שעות, לרסס את התינוק בחזרה צלעות עם תרסיס סיידר סמרטוט ולסובב אותם על הגריל; לחזור ריסוס כל 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בייבי גבצלעות בייבי גב
1 תפוח ירוק גדול1 תפוח ירוק גדול
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
הסר את מחבת הטפטוף ולהפיץ את הגחלים בשכבה זוגית. לחדש עם גחלים טריים לעשות אש בינונית-חמה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות סלמי דקות4 פרוסות סלמי דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מברשת את הצלעות עם רוטב ברביקיו מדולל מתוק ודביק לבשל במשך 30 דקות, פונה לעתים קרובות. חזור על צחצוח 4 או 5 פעמים כדי לבנות זיגוג דביק.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקהצ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקה
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
6
להעביר את הצלעות ללוח גילוף ולתת לנוח במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
7
חותכים בין כל צלע ומגישים. ניתן להקפיא את הצלעות בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
8
מגישים קר או מחממים בתנור 325.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'

מרכיבים

2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף3(חוֹרֶף)1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(בריטניה משתמשת בדומדמניות)(בריטניה משתמשת בדומדמניות)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(בריטניה משתמשת בדומדמניות)(בריטניה משתמשת בדומדמניות)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקרום כההרום כהה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחרדל יבשחרדל יבש5ציפורןשום, קצוץשום, קצוץ10ציפורןשום, קצוץ גסשום, קצוץ גס1פלפל ירוק, קצוץפלפל ירוק, קצוץ1(יכול להיות או להרחיק)allspice הקרקעallspice הקרקע1(יכול להיות או להרחיק)ציפורן קרקעציפורן קרקע1(יכול להיות או להרחיק)ג'ינג'ר קרקעג'ינג'ר קרקע2(יכול להיות או להרחיק)שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדגני קריפיקס, מרוסקיםדגני קריפיקס, מרוסקים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2(חוֹרֶף)רוטב סויה דל נתרןרוטב סויה דל נתרן1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה2(יכול להיות או להרחיק)תיבול המפרץ הישןתיבול המפרץ הישן1( חצילים)בצל, קצוץבצל, קצוץ2קילוגרםצלעות חזיר בייבי גבצלעות חזיר בייבי גב6ריבס, קצוץ טרי או קפוא(צינור גדול)(צינור גדול)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפפריקה מתוקה.פפריקה מתוקה.1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחרדל צהובחרדל צהוב