קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות25
מגזין

צלוי צלעות שפשף עשב

צלוי צלעות שפשף עשב
צלוי צלוי צלע שפשף עשב נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 799 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 73 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רוטב חזרת, צלוי צלעות בקר, פלפל טחון גס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-25 דקות. מתכונים דומים: צלי חזיר שפשף עשב, שום ועשב שפשף בשר חזיר צלוי, ו הרב שפשף טורקיה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 325ºF.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים בשר בקר, צד שומן למעלה, על המדף במחבת צלייה רדודה. לשפשף חצאי שום על בשר בקר.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
מורחים 1/4 חרדל כוס מעל וצדדים של בשר בקר.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
מערבבים את שאר החומרים צלויים צלעות למעט שמן; מערבבים בשמן.
מרכיבים שתצטרך
צלעותצלעות
דַק-דַק-
5
מורחים תערובת עשבי תיבול על גבי וצדדים של בשר בקר.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
6
הכנס מדחום בשר כך קצה הוא במרכז החלק העבה ביותר של בשר ואינו נוגע העצם. צלוי חשפו 1 1/2 עד 2 שעות עבור doneness בינוני (155ºF).
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
7
בינתיים, לערבב את כל החומרים רוטב חזרת פלפל. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה כדי לערבב טעמים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת
8
מכסים את הבשר באופן רופף עם אוהל לסכל ולתת לעמוד כ -15 דקות לפני גילוף. (הטמפרטורה תעלה על 5°.)
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
9
מגישים עם רוטב חזרת פלפל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת