צלוי תחת בוסטון עם רוטב
גשו לסופר וקנו רוטב חריף, קמח, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. , שהוא מוצק. נסו צלי התחת המעושן של הגברת והבן מבוסטון, Boston Butt With Milk, ו כתף חזיר צלויה (תחת בוסטון) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים צלי במחבת קלייה מצופה רדיד אלומיניום.
מפזרים חזיר באופן שווה עם 1 1/2 כפות מלח הבא 3 מרכיבים.
מפזרים באופן שווה עם 4 כפות קמח.
יוצקים 2 כוסות מים וחומץ לתחתית מחבת צלייה.
רסס חזיר באופן שווה עם רוטב חריף.
אופים ב 375 במשך 3 1/2 שעות או עד מכרז.
הסר חזיר מחבת צלייה, לעטוף בנייר אלומיניום.
יוצקים על 1 כוס מחבת טפטוף לתוך כוס מדידה 2 כוס כוס.
בואו לעמוד 10 דקות, ו דלג שומן מן טפטוף.
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה; לטאטא הנותרים 2 כפות קמח, טפטוף, מרק, יין, ו 1/2 כפית תיבול איטלקי. מביאים לרתיחה, לטאטא כל הזמן; להפחית את החום בינוני, ומבשלים 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מגישים רוטב על חזיר פרוס.