צלוי תירס סוקוטש
תבשיל תירס צלוי עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 245 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם שמן זית, סוכר חום, אדממה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו שעועית שחורה & סוקוטאש Hominy עם פטריות פורטובלו ברביקיו, תירס ו Edamame Succotash, ו חרוך-תירס סוקוטש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מחממים את השמן ומוסיפים את הבייקון. מבשלים עד פריך, 2 עד 3 דקות, ולאחר מכן להוסיף תירס, לתת לסוכרים לפתח caramelize בקצוות.
מוסיפים את השום, הבצל, הפלפלים והפלפלים, ומבשלים 2 עד 3 דקות כדי לרכך.
מוסיפים את המניה, סוכר, חומץ, ווסטרשייר ורוטב עגבניות. מבשלים כדי לעבות את הרוטב, ולאחר מכן להוסיף את edamame ומערבבים Sriracha לפי הטעם. להפחית את החום נמוך עד מוכן לשרת, הוספת מלאי או מים קצת יותר אם המנה מקבל עבה מדי.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Bully היל כרמים ריזלינג יבש. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.
![כרמי בולי היל ריזלינג יבשים]()
כרמי בולי היל ריזלינג יבשים