צלי אגוז
והוא יספק כ 30 מנות. אם 16 סנט למנה נופל בתקציב שלך, אגוז צובל עשוי להיות מרהיב צמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 88 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. אם יש לכם חמאה, סוכר, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Sablés Rosewater, פצלי קוקוס, ו "צברי פקאן" (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, אגוזי מלך, אבקת אפייה, ו 1/8 כפית מלח בקערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חמאה, אבקת סוכר, ווניל בקערה גדולה עד רכות. מקציפים חלמון ביצה.
מוסיפים תערובת קמח ומערבבים עד מעורבב. צור בצק לכדור; לשטח לדיסק. לעטוף בניילון וצינה עד מוצק מספיק כדי לגלגל, כ -15 דקות.
מחממים תנור ל 163°. קו 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לעובי 1/4 אינץ'. באמצעות חותכי מגוון, לגזור עוגיות.
העבר עוגיות לגיליונות מוכנים. אסוף שאריות בצק וחזור עד שכל הבצק משמש.
מפזרים עוגיות עם סוכר גלם, הקשה קלות לדבוק.
אופים sablés עד זהב אור, כ 20 דקות. מגניב על גיליונות 5 דקות.
להעביר מתלים מגניב לחלוטין. (ניתן לעשות 4 ימים קדימה. לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.)
* נקרא גם turbinado או סוכר demerara; זמין ברוב סופרמרקטים וחנויות מזון טבעי.