צלי בקר לחג
צלי בקר לחג יכול להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 25 מנות. עם 367 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל, מיונז מאיו אמיתי, 1 כוס רוטב איטלקי פיקנטי קראפט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-25 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו צלי חג עם רוטב, צלוי Seitan החג, ו צלי חזיר לחג (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בשר בצלחת זכוכית גדולה; מפזרים פלפל.
יוצקים רוטב איטלקי על בשר. מקררים 15 דקות. להשרות, להסתובב מדי פעם.
הסר בשר מן המרינדה; להשליך מרינדה.
מניחים בשר, צד שומן למעלה, במחבת רדודה.
אופים 2 עד 2-1 / 2 שעות או עד 66°, מתערבב מדי פעם עם מיצי פאן.
הסר מהתנור. מכסים בנייר כסף; בואו לעמוד 15 עד 20 דקות. או עד doneness בינוני (160F).
בינתיים, לערבב 1 כוס מיונז חזרת בקערה הגשה.
מערבבים מיונז הנותרים, דבש חרדל רוטב טימין בקערה מנה נפרדת. פורסים בשר.