תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלי בקר איטי בישול וירקות עם רוטב חזרת. מנה זו מכילה כ 49 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 430 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. אם יש לכם תערובת רוטב חום, קורנפלור, פלפל טחון גס מקף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו כריכי רוסטביף איטיים עם חזרת, צלי בקר בווארי איטי עם רוטב, ו צלי בקר איטי מתבשל עם בייקון-רוטב צ'ילי (מתכונים דומים).
הוראות
1
עם קצה הסכין, לעשות חתכים בחלק העליון של צלי בקר; להכניס רסיסי שום.
מרכיבים שתצטרך
צלי בקר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
2
מורחים בשר בקר עם 1 כף של חזרת.
מרכיבים שתצטרך
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
מפזרים 1/2 כפית של תערובת הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
4
מניחים בשר ב 3 1/2 או 4 ליטר סיר איטי. סדר גזר סביב בשר בקר. למעלה עם תפוחי אדמה וסלרי.
רק לפני ההגשה, להסיר בשר וירקות מ בישול איטי; מקום על מגש הגשה לכסות כדי לשמור על חם. בסיר בינוני, לשלב קורנפלור, 3 כפות מים הנותרים 2 כפות חזרת; להתמזג היטב.