צלי בקר מבושל איטי עם ירקות ורוטב חזרת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלי בקר איטי בישול וירקות עם רוטב חזרת. מנה זו מכילה כ 49 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 430 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. אם יש לכם תערובת רוטב חום, קורנפלור, פלפל טחון גס מקף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו כריכי רוסטביף איטיים עם חזרת, צלי בקר בווארי איטי עם רוטב, ו צלי בקר איטי מתבשל עם בייקון-רוטב צ'ילי (מתכונים דומים).
הוראות
עם קצה הסכין, לעשות חתכים בחלק העליון של צלי בקר; להכניס רסיסי שום.
מורחים בשר בקר עם 1 כף של חזרת.
מפזרים 1/2 כפית של תערובת הרוטב.
מניחים בשר ב 3 1/2 או 4 ליטר סיר איטי. סדר גזר סביב בשר בקר. למעלה עם תפוחי אדמה וסלרי.
בקערה קטנה, לשלב 1/2 כוס מים, נותר תערובת רוטב, מלח ופלפל; לערבב עד מעורבב היטב.
כיסוי; לבשל על הגדרה נמוכה במשך 8 עד 9 שעות.
רק לפני ההגשה, להסיר בשר וירקות מ בישול איטי; מקום על מגש הגשה לכסות כדי לשמור על חם. בסיר בינוני, לשלב קורנפלור, 3 כפות מים הנותרים 2 כפות חזרת; להתמזג היטב.
יוצקים מיצים מ בישול איטי לתוך תערובת קורנפלור; לערבב היטב. מביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה, ערבוב כל הזמן.
מגישים בשר בקר עם ירקות ורוטב.