צלי בקר על האש
אם יש לכם רוטב פלפלים, סוכר חום, רוטב ווסטרשייר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במיץ הלימון תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות לחם לימון עם ציפוי לימון {מחווה לדודה רוקסן} כמו קינוח. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 66%. ציון זה מוצק. נסו כריכי צלי בקר על האש, כריכי צלי בקר מתובלים, ו צלי סיר ברביקיו עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה קטנה שלבו את 11 המרכיבים הראשונים. מערבבים עשן נוזלי אם רוצים.
מניחים צלי על רשת בתבנית צלייה רדודה; יוצקים תערובת קטשופ מעל.
מכסים ואופים בחום של 325 זוגות 2-1 / 2 עד 3 שעות או עד שהבשר רך.
מוציאים בשר לפלטת הגשה ושומרים על חום. דלגו שומן ממיצי מחבת ועבו מיצים אם תרצו.