צלי בקר עם תפוחי אדמה וגרגרי פלפל ירוק
רוסטביף עם תפוחי אדמה ופלפל ירוק דורש סביב 2 שעות ו -10 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 124 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן. מתאים ל-12 ומחירו 66 סנט למנה מנות. 9 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, ידידותי לפודמפה, ושלם 30 דיאטה. אם יש לכם פלפל, מיץ לימון, מלח כשר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 84%. נסו צלי בקר עם תפוחי אדמה וגרגרי פלפל ירוק, רגל טלה צלויה עם גרגירי פלפל סדוקים ועשבי תיבול, ו ג'מלי עם שרימפס וגרגרי פלפל ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 500 מעלות צלזיוס.
מניחים את הצלי על משטח ישר ומתבלים את כל הצדדים במלח ופלפל.
שלב את החרדל וגרגירי הפלפל הירוק ומיץ הלימון ושפשף את כל הבקר.
הניחו אותו על מתלה צלייה.
מניחים את תפוחי האדמה בתחתית תבנית הצלייה ומתבלים אותם במלח ופלפל.
מניחים את המתלה בתבנית ישירות מעל תפוחי האדמה.
מניחים את התבנית במרכז התנור ומבשלים, ללא הפרעה למשך 10 דקות. מנמיכים את הטמפרטורה של התנור ל 350 מעלות צלזיוס לספור על 10 דקות עבור כל פאונד ואז להתחיל לבדוק את הטמפרטורה הפנימית. מדחום צריך לקרוא על 130 מעלות פרנהייט עבור בינוני נדיר. זכרו כי בישול" לשאת " (כאשר הצלי יוצא מהתנור ונח) פירושו שהטמפרטורה תעלה כמה מעלות לאחר הוצאת הצלי מהתנור. אם זה לא מבושל, אתה תמיד יכול לבשל את זה יותר, אבל אם מבושל יתר על המידה, אין לתקן את זה!
הסר את רוסטביף והניח אותו על משטח ישר לגילוף.
מעבירים את תפוחי האדמה לפלטת הגשה.
מגישים את הצלי, שלם על המגש לגילוף ליד השולחן. לחלופין, מסדרים פרוסות בקר מעל תפוחי האדמה ומצפים בשכבה של רוטב התבנית.