צלי בקר פלפל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-1 ומחירו 26 מנות.77 דולר למנה. מנה אחת מכילה 2641 קלוריות, 301 גרם חלבון, ו 132 גרם שומן. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם שום, גרגירי פלפל ורודים, גרגירי פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 74%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: צלי ירך חזיר פלפל, טלה צלוי עם קרום פלפל, ו כבש צלוי מצופה פלפל.
הוראות
1
מניחים שום וקורט 1 מלח כשר למכתש ועלי; טוחנים שום עד שהוא יוצר עיסה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
2
מערבבים שמן זית לשום.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
שום גויה®
3
מניחים צלי לתוך צלחת אפייה.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
4
מברישים משחת שום בצד אחד של הצלי. מתבלים בנדיבות עם 1 כפית מלח כשר.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
5
שלב גרגירי פלפל בקערה קטנה. לחץ על תערובת פלפל טחון בנדיבות על צלי. להעיף בשר וחזור, צחצוח עם שום להדביק ותבלינים עם 1 כפית מלח כשר תערובת פלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
למרקם חלק וניתן למריחה
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
אם רוצים, הניחו צלי על רשת מעל תבנית האפייה והכניסו למקרר ללא כיסוי למשך הלילה לייבוש. למחרת, להסיר ולתת בשר לעמוד 1 שעה להגיע לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
7
ממיסים חמאה במחבת גדולה בתנור; מכבים את האש.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מניחים צלי לתוך חמאה חמה להעיף כדי מעיל שני הצדדים. מתבלים במלח נוסף אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
מחממים תנור ל 450 מעלות צלזיוס (230 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
צולים בשר במחבת בתנור שחומם מראש למשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
מוציאים בשר מהתנור והופכים במחבת.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
הפעל תנור עד 200 מעלות צלזיוס (95 מעלות צלזיוס). צולים בשר עד שקרום הפלפל משחים קלות ומדחום בשר לקריאה מיידית, המוחדר למרכז הצלייה, קורא 130 מעלות צלזיוס (54 מעלות צלזיוס), כ -15 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
מעבירים צלי לפלטה ואוהל באופן רופף עם נייר אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
14
תן לצלי לעמוד לפחות 15 דקות.
15
מניחים מחבת עם טפטפות מחבת על אש בינונית; להקציף קמח עד לקבלת תערובת חלקה. מבשלים תוך הקצפה מתמדת למשך 2 דקות להסרת הטעם הגולמי מהקמח.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
16
מקציפים ציר עגל.
מרכיבים שתצטרך
ציר עגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
17
הופכים את האש לבינונית-גבוהה, מביאים רוטב לרתיחה ומנמיכים את האש לבינונית-נמוכה. מבשלים רוטב במחבת, תוך בחישה מתמדת, עד מופחת בחצי ורוטב מעובה מעט, כ -10 דקות. מתבלים במלח וקורט 1 של פלפל קאיין. מערבבים חומץ בלסמי וכל מיצים שהצטברו מפלטת בשר לרוטב מחבת.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
1 ג'לפנו טרי שלם
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
18
חצבו בקר על פני התבואה, החל מהפינה הקטנה ביותר של הצלי.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
19
מגישים פרוסות על צלחות מחוממות מטפטפות ברוטב מחבת.