קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות37
מגזין

צלי בקר קלאסי עם מלח פיסטוק

צלי בקר קלאסי עם מלח פיסטוק
גשו לסופר וקנו קורנית, פטרוזיליה, פיסטוקים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-30 דקות. מתכונים דומים: צלי בקר קלאסי עם מלח פיסטוק מ ' השולחן המערבי החדש, קל צלי בקר בלסמי-פחמימות נמוכות ללא גלוטן, ו צלי בקר קלאסי.

הוראות

1
1 עונה את הצלי בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2
מחממים את המחבת הגדולה ביותר שלך בצד גבוה מעל חום גבוה, מוסיפים את השמן, ולאחר מכן מוסיפים את הצלי. לצרוב אותו במהירות עד חום כהה מכל הצדדים, על 8 דקות. מניחים את הצלי בצד, לשפוך ולזרוק את השומן העודף מן המחבת, ולתת למחבת להתקרר קצת. לאחר מכן מוסיפים את החמאה, סלרי, גזר,לפת, ½ כפית מלח, ו 3/4 פלפל כפית. מבשלים מעל חום בינוני, משליך, עד שהירקות מתחילים להתרכך בקצוות, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
לפתלפת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
3
להעביר אותם לקערה רחבה ושמורה.2 מחממים התנור ל 300°f. 3
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מוסיפים את היין למחבת, מביאים לרתיחה, ומבשלים עד מופחת מעט, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מוסיפים את מלאי הבשר, ומביאים לרתיחה.4 מסדרים את הבצל בתחתית מחבת קלייה גדולה ומכוסה ומניחים את הבשר מעליהם. לפזר את שיני השום כולו, עלי דפנה, רוזמרין, ותימין שוב ומסביב לצלי.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
מלאי בשרמלאי בשר
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
6
יוצקים את תערובת הבשר על הבשר ומכסים את המחבת בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
מלאי בשרמלאי בשר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
7
אופים במשך 1 שעה.5 להפחית את טמפרטורת התנור ל 141°, ולהמשיך לקלוע במשך 2 שעות.6 לחשוף את המחבת, לרפרף את השומן בקצוות עם מצקת קטנה, ולהשליך אותו. עם שני מזלגות גדולים, בזהירות להפוך את הבשר מעל ולצקת קצת מיץ מעל.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
מצקתמצקת
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
8
מוסיפים את הירקות המוקפצים השמורים, מסדרים אותם סביב היקף הבשר. לכסות את המחבת ו braise במשך 1 יותר שעה.7 למרוח את השומן שוב עם מצקת קטנה, למרוח את החלק העליון של הבשר שוב, ולאחר מכן לפזר את עגבניות שרי על פני החלק העליון, כמה להפיל על הבשר, כמה על הירקות. אל תערבבי שוב. Braise, חשפה הפעם כדי לאפשר את העגבניות לפצל ולהתכווץ ואת החלק העליון של הבשר לחום, עד הבשר מרגיש מאוד רך במגע של מזלג, 30 דקות עד 1 שעה. השליכו את עלי המפרץ.8 עבור מלח פיסטוק, לשלב את הפיסטוקים, פטרוזיליה, שום טחון, ו ¼ כפית כל אחד מלח ופלפל בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דקעגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)