צלי בקר קלאסי עם מלח פיסטוק
גשו לסופר וקנו קורנית, פטרוזיליה, פיסטוקים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-30 דקות. מתכונים דומים: צלי בקר קלאסי עם מלח פיסטוק מ ' השולחן המערבי החדש, קל צלי בקר בלסמי-פחמימות נמוכות ללא גלוטן, ו צלי בקר קלאסי.
הוראות
1 עונה את הצלי בנדיבות עם מלח ופלפל.
מחממים את המחבת הגדולה ביותר שלך בצד גבוה מעל חום גבוה, מוסיפים את השמן, ולאחר מכן מוסיפים את הצלי. לצרוב אותו במהירות עד חום כהה מכל הצדדים, על 8 דקות. מניחים את הצלי בצד, לשפוך ולזרוק את השומן העודף מן המחבת, ולתת למחבת להתקרר קצת. לאחר מכן מוסיפים את החמאה, סלרי, גזר,לפת, ½ כפית מלח, ו 3/4 פלפל כפית. מבשלים מעל חום בינוני, משליך, עד שהירקות מתחילים להתרכך בקצוות, כ -5 דקות.
להעביר אותם לקערה רחבה ושמורה.2 מחממים התנור ל 300°f. 3
מוסיפים את היין למחבת, מביאים לרתיחה, ומבשלים עד מופחת מעט, על 3 דקות.
מוסיפים את מלאי הבשר, ומביאים לרתיחה.4 מסדרים את הבצל בתחתית מחבת קלייה גדולה ומכוסה ומניחים את הבשר מעליהם. לפזר את שיני השום כולו, עלי דפנה, רוזמרין, ותימין שוב ומסביב לצלי.
יוצקים את תערובת הבשר על הבשר ומכסים את המחבת בחוזקה.
אופים במשך 1 שעה.5 להפחית את טמפרטורת התנור ל 141°, ולהמשיך לקלוע במשך 2 שעות.6 לחשוף את המחבת, לרפרף את השומן בקצוות עם מצקת קטנה, ולהשליך אותו. עם שני מזלגות גדולים, בזהירות להפוך את הבשר מעל ולצקת קצת מיץ מעל.
מוסיפים את הירקות המוקפצים השמורים, מסדרים אותם סביב היקף הבשר. לכסות את המחבת ו braise במשך 1 יותר שעה.7 למרוח את השומן שוב עם מצקת קטנה, למרוח את החלק העליון של הבשר שוב, ולאחר מכן לפזר את עגבניות שרי על פני החלק העליון, כמה להפיל על הבשר, כמה על הירקות. אל תערבבי שוב. Braise, חשפה הפעם כדי לאפשר את העגבניות לפצל ולהתכווץ ואת החלק העליון של הבשר לחום, עד הבשר מרגיש מאוד רך במגע של מזלג, 30 דקות עד 1 שעה. השליכו את עלי המפרץ.8 עבור מלח פיסטוק, לשלב את הפיסטוקים, פטרוזיליה, שום טחון, ו ¼ כפית כל אחד מלח ופלפל בקערה קטנה.