קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות37
מגזין

צלי בקר קלאסי עם מלח פיסטוק

צלי בקר קלאסי עם מלח פיסטוק
גשו לסופר וקנו קורנית, פטרוזיליה, פיסטוקים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-30 דקות. מתכונים דומים: צלי בקר קלאסי עם מלח פיסטוק מ ' השולחן המערבי החדש, קל צלי בקר בלסמי-פחמימות נמוכות ללא גלוטן, ו צלי בקר קלאסי.

הוראות

1
1 עונה את הצלי בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2
מחממים את המחבת הגדולה ביותר שלך בצד גבוה מעל חום גבוה, מוסיפים את השמן, ולאחר מכן מוסיפים את הצלי. לצרוב אותו במהירות עד חום כהה מכל הצדדים, על 8 דקות. מניחים את הצלי בצד, לשפוך ולזרוק את השומן העודף מן המחבת, ולתת למחבת להתקרר קצת. לאחר מכן מוסיפים את החמאה, סלרי, גזר,לפת, ½ כפית מלח, ו 3/4 פלפל כפית. מבשלים מעל חום בינוני, משליך, עד שהירקות מתחילים להתרכך בקצוות, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
לפתלפת
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
להעביר אותם לקערה רחבה ושמורה.2 מחממים התנור ל 300°f. 3
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מוסיפים את היין למחבת, מביאים לרתיחה, ומבשלים עד מופחת מעט, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את מלאי הבשר, ומביאים לרתיחה.4 מסדרים את הבצל בתחתית מחבת קלייה גדולה ומכוסה ומניחים את הבשר מעליהם. לפזר את שיני השום כולו, עלי דפנה, רוזמרין, ותימין שוב ומסביב לצלי.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
6
יוצקים את תערובת הבשר על הבשר ומכסים את המחבת בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
אופים במשך 1 שעה.5 להפחית את טמפרטורת התנור ל 141°, ולהמשיך לקלוע במשך 2 שעות.6 לחשוף את המחבת, לרפרף את השומן בקצוות עם מצקת קטנה, ולהשליך אותו. עם שני מזלגות גדולים, בזהירות להפוך את הבשר מעל ולצקת קצת מיץ מעל.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
מצקתמצקת
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את הירקות המוקפצים השמורים, מסדרים אותם סביב היקף הבשר. לכסות את המחבת ו braise במשך 1 יותר שעה.7 למרוח את השומן שוב עם מצקת קטנה, למרוח את החלק העליון של הבשר שוב, ולאחר מכן לפזר את עגבניות שרי על פני החלק העליון, כמה להפיל על הבשר, כמה על הירקות. אל תערבבי שוב. Braise, חשפה הפעם כדי לאפשר את העגבניות לפצל ולהתכווץ ואת החלק העליון של הבשר לחום, עד הבשר מרגיש מאוד רך במגע של מזלג, 30 דקות עד 1 שעה. השליכו את עלי המפרץ.8 עבור מלח פיסטוק, לשלב את הפיסטוקים, פטרוזיליה, שום טחון, ו ¼ כפית כל אחד מלח ופלפל בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות1 כוס בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי