צלי בקר קלאסי עם מלח פיסטוק מ ' השולחן המערבי החדש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלי בקר קלאסי עם מלח פיסטוק מ 'השולחן המערב התיכון החדש. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 555 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 33 גרם של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פיסטוקים, יין, סלרי וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות מתכונים דומים: צלי בקר קלאסי עם מלח פיסטוק, Hotdish עוף ואורז בר קלאסי מ ' השולחן המערבי החדש, ו כרוב פריך עם פרג מ ' השולחן המערבי החדש.
הוראות
מתבלים את הצלי בנדיבות במלח ופלפל.
מחממים את המחבת הגדולה ביותר שלך בצד גבוה מעל חום גבוה, מוסיפים את השמן, ולאחר מכן מוסיפים את הצלי. לצרוב אותו במהירות עד חום כהה מכל הצדדים, על 8 דקות. מניחים את הצלי בצד, לשפוך ולזרוק את השומן העודף מן המחבת, ולתת למחבת להתקרר קצת. לאחר מכן מוסיפים את החמאה, סלרי, גזר, לפת, 1/2 כפית מלח, ו 3/4 כפית פלפל. מבשלים מעל חום בינוני, משליך, עד שהירקות מתחילים להתרכך בקצוות, כ -5 דקות.
להעביר אותם לקערה רחבה ושמורה.
מוסיפים את היין למחבת, מביאים לרתיחה, ומבשלים עד מופחת מעט, על 3 דקות.
מוסיפים את מלאי הבשר, ומביאים לרתיחה.
מסדרים את הבצל בתחתית מחבת קלייה גדולה ומכוסה ומניחים את הבשר מעליהם. לפזר את שיני השום כולו, עלי דפנה, רוזמרין, ותימין שוב ומסביב לצלי.
יוצקים את תערובת הבשר על הבשר ומכסים את המחבת בחוזקה. Braise במשך 1 שעה.
להפחית את טמפרטורת התנור ל 141°, ולהמשיך לקלוע במשך 2 שעות.
לחשוף את המחבת, לרפרף את השומן בקצוות עם מצקת קטנה, ולהשליך אותו. עם שני מזלגות גדולים, בזהירות להפוך את הבשר מעל ולצקת קצת מיץ מעל.
מוסיפים את הירקות המוקפצים השמורים, מסדרים אותם סביב היקף הבשר. לכסות את המחבת ו braise במשך 1 יותר שעה.
לרפרף את השומן שוב עם מצקת קטנה, לרסס את החלק העליון של הבשר שוב, ולאחר מכן לפזר את עגבניות שרי על פני החלק העליון, כמה נופלים על הבשר, כמה על הירקות. אל תערבבי שוב. Braise, חשפה הפעם כדי לאפשר את העגבניות לפצל ולהתכווץ ואת החלק העליון של הבשר לחום, עד הבשר מרגיש מאוד רך במגע של מזלג, 30 דקות עד 1 שעה. השליכו את עלי המפרץ.
עבור מלח פיסטוק, לשלב את הפיסטוקים, פטרוזיליה, שום טחון, ו 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל בקערה קטנה.
לפני ההגשה, אבק את המלח פיסטוק באופן שווה על הצלי (שמור כל תוספת עבור עובר ליד השולחן).
מגישים את הצלי ישר מהמחבת, מפרק את הבשר עם שני מזלגות לרובו, ומגלף בעדינות את הקצה העליון המשובש של הצ ' אק לפרוסות עבות.