צלי בשר בקר מבושל איטי
צלי בשר בקר מבושל איטי עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 244 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו צלי לכתף, פלפל, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות ו-11 דקות. עם כפית ציון של 85% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: בישול איטי צלי בלסמי, Paleo גרוס בשר צלוי בתנור איטי עם דלעת וסלסה + מצבור סיר איטי ומסגיר, ו תבשיל בשר בקר איטי צלי.
הוראות
מניחים פטריות ופלפל בל ב 3 1/2-ל 4-ליטר תנור חשמלי איטי מצופה ספריי בישול.
מערבבים קטשופ ואת 4 המרכיבים הבאים בקערה קטנה, ערבוב עד מעורבב.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת מעיל וצלי עם ספריי בישול. מבשלים 3 דקות בכל צד או עד השחמה.
מניחים צלי על ירקות בתנור; לשפוך תערובת קטשופ על צלי. לכסות ולבשל על גבוה במשך 1 שעה. להפחית את החום נמוך; לבשל 6 עד 7 שעות או עד צלי הוא מאוד רך.
מגישים ירקות ורוטב על צלי.