קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות61
מגזין

צלי בשר צבי עם ירקות

צלי בשר צבי עם ירקות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו צלי בשר צבי עם ירקות. מתכון חינם חלב זה משרת 8 . מנה אחת מכילה 413 קלוריות, 46 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -20 דקות. אם יש לכם מיץ תפוחים, מלח, שמן קנולן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 81%. נסו בשר צבי וירקות בגריל, צלי בשר צבי, ו בשר צבי צלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב את שלושת המרכיבים הראשונים; לשפשף מעל צלי. בתנור הולנדי, צלי חום מכל הצדדים בשמן.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
2
מוסיפים את מיץ תפוחים, מרק, בצל, טימין עלה דפנה. מביאים לרתיחה; מנמיכים את האש. מכסים ומבשלים במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
3
מוסיפים את תפוחי האדמה, הגזר והסלרי; מכסים ומבשלים במשך שעה 1 או עד שהבשר והירקות רכים. מחק עלה דפנה. מעבים מיצי מחבת אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'