קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות10
ציון בריאות95
מגזין

צלי חזיר לילה עם כרוב

צלי חזיר לילה עם כרוב
כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם עלי דפנה, שמן זית, דבשה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש ב הכרוב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כרוב שיש לו טעם של קינוח! כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 97%. נסו צלי בשר חזיר מטוגן וכרוב אדום, חזיר צלוי עם תפוחים, כרוב ולפת, ו צלי חזיר עם צלי ערמונים וכרוב אדום (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, לשלב 2 כפיות של זרעי קימל כתוש, שום, מלח ופלפל שחור טחון. לשפשף את החזיר עם תערובת לשפשף יבש, לכסות ולקרר במשך 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
זרעי קימלזרעי קימל
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
(צינור גדול)(צינור גדול)
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
חום 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את הבצל, גזר, עלי דפנה, 1 כפית של זרעי קימל כתושים ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
זרעי קימלזרעי קימל
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
5
לטגן במשך 8 דקות, או עד ירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
6
העבר את זה למחבת קלייה 10x15 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
7
באותו מחבת על חום גבוה, לשלב 1/2 כף שמן זית, חצי (1/4 קילו) של הכרוב, ו 1/2 כפית כתוש זרעי קימל.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימלזרעי קימל
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ל-1 אננסל-1 אננס
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
לטגן, ערבוב לעתים קרובות, עד זה מבשל למטה, על 5 עד 10 דקות.
9
להעביר את זה למחבת הקלייה ולחזור עם עוד 1/2 כף שמן, המחצית הנותרת (1 1/4 פאונד) של הכרוב, ואת זרעי קימל כתוש הנותרים. לאחר מבושל למטה, להעביר את זה למחבת הקלייה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימלזרעי קימל
ל-1 אננסל-1 אננס
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
10
מחממים את שמן הזית הנותר באותו מחבת על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מניחים את ירך החזיר בשמן מחומם היטב חום מכל הצדדים. מניחים את הצלי על כל הירקות במחבת הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ירך חזירירך חזיר
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
12
מוסיפים את הבירה והדבשה למחבת ומביאים לרתיחה, מגרדים את כל החתיכות השחומות בתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
יוצקים את זה ואת המרק על צלי חזיר וירקות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צלי חזירצלי חזיר
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
14
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 45 דקות. הפוך חזיר מעל ואופים עד הטמפרטורה הפנימית של החזיר מגיע 145 מעלות F (63 מעלות C). בשלב זה, להסיר את המחבת מהתנור ולתת חזיר לשבת על קרש חיתוך במשך 5 דקות. ואז לחתוך את החזיר לתוך חתיכות הגשה בגודל. השליכו את עלי המפרץ. להחזיר את החזיר פרוס למחבת נח על הירקות. למלא את הפירה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
15
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 10 עד 15 דקות, או עד תפוחי אדמה משחימים קלות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן