כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם עלי דפנה, שמן זית, דבשה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש ב הכרוב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כרוב שיש לו טעם של קינוח! כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 97%. נסו צלי בשר חזיר מטוגן וכרוב אדום, חזיר צלוי עם תפוחים, כרוב ולפת, ו צלי חזיר עם צלי ערמונים וכרוב אדום (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה קטנה, לשלב 2 כפיות של זרעי קימל כתוש, שום, מלח ופלפל שחור טחון. לשפשף את החזיר עם תערובת לשפשף יבש, לכסות ולקרר במשך 24 שעות.
מוסיפים את הבצל, גזר, עלי דפנה, 1 כפית של זרעי קימל כתושים ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
זרעי קימל
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
20 פרוסות זוקיני דקות
5
לטגן במשך 8 דקות, או עד ירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
6
העבר את זה למחבת קלייה 10x15 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
7
באותו מחבת על חום גבוה, לשלב 1/2 כף שמן זית, חצי (1/4 קילו) של הכרוב, ו 1/2 כפית כתוש זרעי קימל.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימל
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ל-1 אננס
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
לטגן, ערבוב לעתים קרובות, עד זה מבשל למטה, על 5 עד 10 דקות.
9
להעביר את זה למחבת הקלייה ולחזור עם עוד 1/2 כף שמן, המחצית הנותרת (1 1/4 פאונד) של הכרוב, ואת זרעי קימל כתוש הנותרים. לאחר מבושל למטה, להעביר את זה למחבת הקלייה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימל
ל-1 אננס
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
10
מחממים את שמן הזית הנותר באותו מחבת על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מניחים את ירך החזיר בשמן מחומם היטב חום מכל הצדדים. מניחים את הצלי על כל הירקות במחבת הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ירך חזיר
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
12
מוסיפים את הבירה והדבשה למחבת ומביאים לרתיחה, מגרדים את כל החתיכות השחומות בתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כפית מולסה
1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
יוצקים את זה ואת המרק על צלי חזיר וירקות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צלי חזיר
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
14
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 45 דקות. הפוך חזיר מעל ואופים עד הטמפרטורה הפנימית של החזיר מגיע 145 מעלות F (63 מעלות C). בשלב זה, להסיר את המחבת מהתנור ולתת חזיר לשבת על קרש חיתוך במשך 5 דקות. ואז לחתוך את החזיר לתוך חתיכות הגשה בגודל. השליכו את עלי המפרץ. להחזיר את החזיר פרוס למחבת נח על הירקות. למלא את הפירה.