צלי חזיר עם אגוז-פרמזן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל צלי חזיר עם קרום אגוז פרמזן. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 410 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מלח ופלפל, ציר עוף, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: חזיר עם קרום פרמזן, בשר חזיר צלוי עם קרום פירורים, ו צלעות חזיר אפויות עם קרום פרמזן-מרווה.
הוראות
מורחים את האגוזים בצלחת עוגה וטוסט במשך כ -10 דקות, או עד הזהב.
בואו מגניב, ואז גס לטחון את האגוזים. תשאיר את התנור דולק.
ממיסים את החמאה במחבת בינונית.
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום גבוה בינוני עד מרכך קלות השחמה, על 5 דקות.
מוסיף את אגוזי מלך הקרקע, פירורי לחם, פטרוזיליה ומרווה ולתת מגניב. מערבבים בפרמזן ומתבלים במלח ופלפל.
מורחים את צלי החזיר פתוח ומתבלים במלח ופלפל.
מורחים חצי מתערובת האגוזים על החזיר, ואז מגלגלים את הצלי וקושרים אותו במרווחים של 1 אינץ ' עם חוט כותנה.
במחבת צלייה יציבה, מחממים את שמן הזית עד מנצנץ. מתבלים את הצלי במלח ופלפל ומבשלים מעל חום גבוה בינוני עד להשחמה בכל רחבי, 10 עד 12 דקות.
הוסף 1/2 כוס מים למחבת. צולים את החזיר במשך כ 2 שעות, צולים מדי פעם ומוסיפים 1/4 כוס מים למחבת בכל פעם שאתה מתבל. הבשר נעשה כאשר מדחום קריאה מיידית מוכנס במרכז הקופות 16
להעביר את החזיר לתבנית אפייה ולתת לעמוד במשך 10 דקות.
יוצקים כל מיצי פאן לתוך כוס מדידה לרפרף את השומן.
מחממים את המטגן. זרוק את המיתרים מצלי החזיר. לחץ על תערובת אגוזי מלך הקרקע הנותרת על צלי חזיר מטגנים 10 אינץ ' מהחום במשך כ 5 דקות, או עד קרום האגוז הוא זהוב ופריך.
תן לחזיר לעמוד בזמן שאתה מכין את הרוטב.
הגדר את מחבת הצלייה מעל חום גבוה.
מוסיפים את היין האדום ומרתיחים עד מופחתים בחצי, מגרדים את כל חתיכות השחמה מתחתית המחבת.
מוסיף את ציר העוף וכל מיצי פאן שמורים ומרתיחים עד מופחת בשליש.
לטאטא את הקמח לתוך 2 כפות מים, ואז לטאטא את והכלומניקים לתוך הרוטב במחבת הצלייה ולהביא לרתיחה. מבשלים עד שהרוטב מתעבה מעט ואין טעם floury נשאר. מסננים את הרוטב לסירת רוטב ומתבלים במלח ופלפל.
חותכים את החזיר לפרוסות עבות ומגישים עם הרוטב.