קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות12
ציון בריאות19
מגזין

צלי חזיר עם זיגוג חרדל מתוק

צלי חזיר עם זיגוג חרדל מתוק
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן וללא חלב? חזיר צלוי עם זיגוג חרדל מתוק יכול להיות מתכון מצוין לנסות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 601 קלוריות, 50 גרם חלבון, ו 39 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות ו 35 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם מיץ אננס, שום, דבש וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בסוכר החום תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קאפקייקס קילו סוכר חום עם זיגוג חום-חמאה כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 62%. הציון הזה מוצק. נסו חזיר צלוי עם זיגוג מייפל וחרדל, חזיר צלוי עם זיגוג אננס-חרדל, ו הודו צלוי עם זיגוג מייפל חרדל (מתכונים דומים).

הוראות

1
פורסים את פני השטח של בשר חזיר על 1 אינץ ' עמוק באלכסון משמאל לימין, המרווח כל פרוסה על 1 1/2 סנטימטרים זה מזה. ואז לחזור ופורסים באלכסון מימין לשמאל מרווח כל פרוסה על 1 1/2 סנטימטרים זה מזה כדי ליצור תבנית יהלום. שים ציפורן שלמה במרכז כל יהלום.
מרכיבים שתצטרך
ציפורן שלמהציפורן שלמה
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
2
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
שים את חזיר במחבת צלייה מצויד מתלה.
מרכיבים שתצטרך
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4
מוסיפים את מרק הירקות לתחתית תבנית הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
משקה חלומות סויה (בטעם מקורי) או חלבמשקה חלומות סויה (בטעם מקורי) או חלב
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
5
אופים בתנור במשך 1 1/2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
בזמן שהחזיר מתבשל מערבבים את כל מרכיבי הזיגוג בסיר, ומצמצמים בחצי על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
לאחר 1 1/2 שעות מוציאים את החזיר מהתנור ומקפיצים בנדיבות עם זיגוג החרדל המתוק. מחזירים את החזיר לתנור ואופים 30 דקות נוספות, מתבשלים עם הזיגוג שנותר כל 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
לאחר שהחזיר התבשל במשך 2 שעות והפך לחום זהוב וקרמל מוציאים אותו מהתנור, לקרש חיתוך, מכסים בנייר כסף ומאפשרים לו לנוח 15 דקות לפני החיתוך וההגשה.
מרכיבים שתצטרך
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן