צלי חזיר עם ראגו שלוש פטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל צלי חזיר עם ראגו שלוש פטריות. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 524 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם בצל, מלח, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו צלי חזיר עם שלוש פטריות ראגו, פסיון צלוי עם פטריות בר, ראגו תפוחי אדמה ובייקון, ו ראגו חזיר פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
להיפטר מגבעולי פטריות שיטאקה; כובעים לחתוך לרבעים.
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, 1/2 כוס עגבניות מרוסקות, ותימין בבישול איטי חשמלי; מערבבים היטב עם שפם.
מוסיפים את כל הפטריות, הבצל והעגבניות המיובשות.
מפזרים חזיר עם מלח ופלפל; מניחים על גבי תערובת פטריות.
יוצקים 1/2 כוס עגבניות מרוסקות על חזיר. מכסים עם מכסה; מבשלים על חום גבוה במשך 1 שעה. להפחית את הגדרת החום נמוך; לבשל 7 שעות.
הסר חזיר מ מבשל איטי; לחתוך לפרוסות.