צלי חזיר עסיסי
צלי חזיר עסיסי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכין 6 מנות עם 606 קלוריות, 85 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 35% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 3 שעות ו -10 דקות. אם יש לכם סוכר חום, שום, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בדובדבני המרשינו תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם דובדבני מרשינו ועוגיות שוקולד לבן כמו קינוח. עם כפית ציון 93%, המנה הזו אדירה. נסו ברווז צלוי ממולא עסיסי ברוטב דובדבנים בלסמי, בשר חזיר מטוגן, ו בשר חזיר בגריל עסיסי עבור מתכונים דומים.
הוראות
חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). שוטפים ומייבשים את צלי החזיר.
חותכים חריצים עמוקים על כל הצלי בעזרת סכין חדה לעומקים שונים. לחץ חתיכות שום לתוך החריצים. בקערה קטנה מערבבים יחד את המים, הסוכר החום ודובדבני המרשינו עם המיץ שלהם.
מניחים את הצלי בשקית תנור, ויוצקים את תערובת הדובדבנים מעל. אוטמים את השקית ומניחים בתבנית צלייה.
אופים 3 שעות בתנור שחומם מראש, או עד שהטמפרטורה הפנימית של הצלי היא לפחות 145 מעלות צלזיוס (63 מעלות צלזיוס).
מוציאים מהשקית לצלחת הגשה, ומבשלים עם המיצים.
מניחים לעמוד 15 דקות לפני הגילוף וההגשה.