קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות10
ציון בריאות48
מגזין

צלי חזיר עשב

צלי חזיר עשב
צלי חזיר עשב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 10. מנה אחת מכילה 235 קלוריות, 37 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. גשו לסופר וקנו מיורן, צלי ירך חזיר, שן שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 50 דקות. עם כפית ציון 72%, המנה הזו די טובה. חזיר צלוי עשב, חזיר צלוי עשב, ו חזיר צלוי עשב דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בתנור הולנדי מצופה בתרסיס בישול, צולים חום על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
2
מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3
שלב מים, מרק, קטשופ, שום ותבלינים; יוצקים על צלי.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
4
מוסיפים בצל ועלי דפנה. מכסים ומבשלים על אש בינונית במשך 1-1 / 2 שעות או עד שמד חום בשר קורא 160 זֵג.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
5
מוסיפים פטריות; מחממים. מחק עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
6
תן לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.
7
מגישים עם בצל ופטריות. מסמיכים טפטופי מחבת לרוטב אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'