קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות43
מגזין

צלי חזיר פסטו

צלי חזיר פסטו
צלי חזיר פסטו הוא תבלין שמגיש 8. , מתכון זה מכסה 36% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 62 גרם חלבון , 21 גרם שומן , ובסך הכל 626 קלוריות . 18 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם שיני שום, מלח כשר, גבינת פרמזן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון מצטיין של 92% . מתכונים דומים: צלי שום ועשבי תיבול עם תפוחי אדמה, תרד נבול וקרם מלפפונים מקרר , עסיסי ונימוח ~ צלי חלצי חזיר ופלורנטין צלוי חזיר עם רוטב רימונים .

הוראות

1
לפסטו, מערבבים בבלנדר 1/4 כוס שמן, בזיליקום, גבינה ושום. מכסים ומעבדים עד לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
מגוון פטריות יער, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוסמגוון פטריות יער, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
1 תפוז טבור, קליפה ומיץ1 תפוז טבור, קליפה ומיץ
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מוציאים 2 כפות פסטו לקערה קטנה; מערבבים פנימה את שארית השמן ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
1 תפוז טבור, קליפה ומיץ1 תפוז טבור, קליפה ומיץ
ציוד שתשתמש בו
חמאה לא מלוחה (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשהחמאה לא מלוחה (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
3
חותכים כל עגבנייה לארבע פרוסות; מניחים בתבנית צלייה רדודה משומנת.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4
מפזרים 1 כפית פלפל ו-1/2 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
2 פרוסות גבינת פרובולון מופחתת שומן2 פרוסות גבינת פרובולון מופחתת שומן
ציר עוף או ציר הודוציר עוף או ציר הודו
5
מפזרים את יתרת הפלפל והמלח על הצלי; מניחים מעל פרוסות עגבנייה.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
2 פרוסות גבינת פרובולון מופחתת שומן2 פרוסות גבינת פרובולון מופחתת שומן
ציר עוף או ציר הודוציר עוף או ציר הודו
6
מורחים את יתרת הפסטו על הצלי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שיפונדה של עלי קייל1 כוס שיפונדה של עלי קייל
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
7
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 1-1/2 עד 2 שעות או עד שמדחום בשר מצביע על 160 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
ל-7 תפוחי אדמה בינוניים, קלופים, מבושלים ומעוכיםל-7 תפוחי אדמה בינוניים, קלופים, מבושלים ומעוכים
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שמן צמחי, לכל עטיפהשמן צמחי, לכל עטיפה
8
מוציאים את הצלי ושומרים חם.
9
מניחים לעמוד 10 דקות לפני שפורסים. בינתיים, מבשלים אטריות לפי הוראות האריזה; מסננים ומניחים בקערה גדולה. בעזרת כף מחוררת, מוסיפים עגבניות לאטריות; מוסיפים פסטו שמור וזורקים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
שאלוט, פרוס בעובי של 1/8 אינץ'שאלוט, פרוס בעובי של 1/8 אינץ'
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
חמאה לא מלוחה (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשהחמאה לא מלוחה (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
10
מגישים עם חזיר.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה