צלי חזיר פסטו
צלי חזיר פסטו הוא תבלין שמגיש 8. , מתכון זה מכסה 36% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 62 גרם חלבון , 21 גרם שומן , ובסך הכל 626 קלוריות . 18 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם שיני שום, מלח כשר, גבינת פרמזן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון מצטיין של 92% . מתכונים דומים: צלי שום ועשבי תיבול עם תפוחי אדמה, תרד נבול וקרם מלפפונים מקרר , עסיסי ונימוח ~ צלי חלצי חזיר ופלורנטין צלוי חזיר עם רוטב רימונים .
הוראות
לפסטו, מערבבים בבלנדר 1/4 כוס שמן, בזיליקום, גבינה ושום. מכסים ומעבדים עד לתערובת אחידה.
מוציאים 2 כפות פסטו לקערה קטנה; מערבבים פנימה את שארית השמן ומניחים בצד.
חותכים כל עגבנייה לארבע פרוסות; מניחים בתבנית צלייה רדודה משומנת.
מפזרים 1 כפית פלפל ו-1/2 כפית מלח.
מפזרים את יתרת הפלפל והמלח על הצלי; מניחים מעל פרוסות עגבנייה.
מורחים את יתרת הפסטו על הצלי.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 1-1/2 עד 2 שעות או עד שמדחום בשר מצביע על 160 מעלות.
מוציאים את הצלי ושומרים חם.
מניחים לעמוד 10 דקות לפני שפורסים. בינתיים, מבשלים אטריות לפי הוראות האריזה; מסננים ומניחים בקערה גדולה. בעזרת כף מחוררת, מוסיפים עגבניות לאטריות; מוסיפים פסטו שמור וזורקים לציפוי.