קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קרפ מתוק ודביק

קרפ מתוק ודביק
קרפ מתוק ודביק יכול להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 408 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. אם יש לך חמאה, 1/4 qt. חלב, ציפוי קצפת מגניב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו קציצות דביקות ומתוקות, צלעות דביקות ומתוקות, ו צלעות מתוקות ודביקות (מתכונים דומים).

הוראות

1
סוכר חום 1 qt. (4 כוסות) של החלב בסיר קטן כבד תחתית על חום בינוני-נמוך עד שהתערובת רק מתחילה לרתוח. להפחית את החום נמוך; מבשלים 1 שעה, ערבוב מדי פעם עם כף עץ. (מילוי מבושל כאשר התערובת עבה וקרמל צבעוני.)
מרכיבים שתצטרך
קרמלקרמל
סוכרסוכר
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מניחים ביצים, נשאר 1 כוס חלב, חמאה, קמח ומלח במיכל בלנדר; לכסות. להתמזג על מהירות בינונית עד מעורבב היטב וחלק.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
3
בואו לעמוד 20 דקות.
4
מצקת 1/4 גביע הבלילה לתוך מחבת חם משומן קלות. מבשלים עד שחום קל בכל צד. חזור לעשות בסך הכל 8 קרפים. כף 2 כף. ממלא את המרכז של כל קרפ.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
מצקתמצקת
5
להפשיל.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
6
מגישים קרפים חמים, עם שוקולד, שקדים וציפוי מוקצף.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי מוקצףציפוי מוקצף
שוקולדשוקולד
שקדיםשקדים
קרפיםקרפים