צלי חזיר תפוחים ותבלינים
אם יש לך חרדל, חומץ, סוכר חום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. עם כפית ציון 93%, המנה הזו סופר. נסו צלי חזיר מלוחים, ספייס-שפשף ירך חזיר צלוי, ו ליסו ספייס-שפשף חזיר צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס. מערבבים יחד רסק תפוחים, סוכר חום, חומץ, חרדל וציפורן בקערה קטנה; מקררים מחצית מתערובת רסק התפוחים ומניחים בצד את תערובת רסק התפוחים שנותרה.
מערבבים קמח, מלח, סוכר, אבקת שום ופלפל בקערה קטנה אחרת.
לשפשף תערובת קמח באופן שווה על פני השטח כולו של בשר חזיר.
מניחים חזיר על מתלה בתבנית צלייה רדודה. צלי, לא מכוסה,עד הטמפרטורה הפנימית היא 140 מעלות צלזיוס. צולים עד שהטמפרטורה הפנימית היא 145 מעלות צלזיוס (63 מעלות צלזיוס)., 1 עד 1 1/2 שעות זמן בישול כולל (כ 18-20 דקות לכל קילו).
מעבירים צלי להגשת מגש; מכסים בנייר כסף ומניחים לעמוד 15 דקות לפני החיתוך.
מחממים תערובת רסק תפוחים מצוננת בסיר קטן עד רתיחה; להרתיח במשך 1 דקה. כפית תערובת תפוחים מחוממת על פרוסות חזיר.