קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות12
ציון בריאות35
מגזין

צלי חזיר תפוחים ותבלינים

צלי חזיר תפוחים ותבלינים
אם יש לך חרדל, חומץ, סוכר חום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. עם כפית ציון 93%, המנה הזו סופר. נסו צלי חזיר מלוחים, ספייס-שפשף ירך חזיר צלוי, ו ליסו ספייס-שפשף חזיר צלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס. מערבבים יחד רסק תפוחים, סוכר חום, חומץ, חרדל וציפורן בקערה קטנה; מקררים מחצית מתערובת רסק התפוחים ומניחים בצד את תערובת רסק התפוחים שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
רסק תפוחיםרסק תפוחים
חרדלחרדל
חומץחומץ
ציפורןציפורן
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
תנורתנור
2
מערבבים קמח, מלח, סוכר, אבקת שום ופלפל בקערה קטנה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שוםאבקת שום
פלפלפלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
לשפשף תערובת קמח באופן שווה על פני השטח כולו של בשר חזיר.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חזירחזיר
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
4
מניחים חזיר על מתלה בתבנית צלייה רדודה. צלי, לא מכוסה,עד הטמפרטורה הפנימית היא 140 מעלות צלזיוס. צולים עד שהטמפרטורה הפנימית היא 145 מעלות צלזיוס (63 מעלות צלזיוס)., 1 עד 1 1/2 שעות זמן בישול כולל (כ 18-20 דקות לכל קילו).
מרכיבים שתצטרך
רסק תפוחיםרסק תפוחים
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
5
מעבירים צלי להגשת מגש; מכסים בנייר כסף ומניחים לעמוד 15 דקות לפני החיתוך.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
6
מחממים תערובת רסק תפוחים מצוננת בסיר קטן עד רתיחה; להרתיח במשך 1 דקה. כפית תערובת תפוחים מחוממת על פרוסות חזיר.
מרכיבים שתצטרך
חזיר מבושלחזיר מבושל
רסק תפוחיםרסק תפוחים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב