צלי כתר של חזיר יכול להיות רק חלב חינם מתכון שחיפשת. מתכון זה מכין 10 מנות עם 1302 קלוריות, 42 גרם חלבון, ו 42 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ואספו שום, ציר עוף, עלי דפנה ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 שעות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 56%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: צלי כתר חזיר עם מלית תפוחים וחזיר ורוטב סיידר, צלי כתר של חזיר, ו צלי כתר של חזיר.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 450 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
לבשר החזיר: בקערה קטנה שלבו את השום, הרוזמרין, המרווה והפלפל האדום הכתוש עם 1/2 כוס שמן זית.
עמדו על מתלה החזיר וסלסלו אותו כך ששני הקצוות ייפגשו; ודא שהחלק הבשרני העבה של החזיר נמצא מבפנים. אבטח את הצלי על ידי קשירתו פעמיים סביב החלק החיצוני של הצלי בחוט.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
6
מניחים את החזיר בתבנית צלייה גדולה המצוידת במגש תבנית פיצה וממלאים את מרכז החזיר במילוי האגס והערמונים. (יהיו שאריות מלית.
מרכיבים שתצטרך
ערמונים
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
חצאי אגסים בסירופ
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
7
מניחים את שאריות המילוי בתבנית אפייה ומבשלים 35 דקות בחום של 350 מעלות צלזיוס.)
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
1
מניחים את השום וקוביות הירקות סביב החזיר.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
2
מוסיפים למחבת מחצית מציר העוף, היין ועלי הדפנה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
גב שומן חזיר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מפזרים הכל במלח.
מרכיבים שתצטרך
מלח, לציפוי זכוכית
4
מכסים את עצמות החזיר בנייר אלומיניום כדי למנוע את שריפת העצמות.
מרכיבים שתצטרך
עצם חזיר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
5
מכניסים את החזיר לתנור. צולים עד שהחזיר מתחיל להשחים, בערך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מנמיכים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
צולים את החזיר למשך 2 1/2 שעות נוספות, תוך צליית החזיר מדי פעם. סובב את החזיר כמה פעמים בזמן הבישול. אם רמת הנוזל יורדת, החלף אותה במלאי הנותר.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
8
כאשר החזיר מבושל לתועלת הנכונה-מדחום לקריאה מיידית צריך לקרוא 140 עד 145 מעלות פרנהייט - הוציאו אותו מהתנור. מעבירים בזהירות את החזיר לפלטת הגשה ומכסים אותו באופן רופף בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
רוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
תנו לחזיר לנוח 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
10
הביאו את מיצי המחבת לרתיחה. טועמים ומתבלים מחדש במידת הצורך. מערבבים את הירקות אם רוצים ליצירת רוטב חלק יותר. אני גם אוהב להשאיר אותם בפנים.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
1
הסר את החוט. גורפים את המלית וחותכים את החזיר בין העצמות ליצירת צלעות. למעלה עם רוטב פאן.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
עצם הודו וצוואר הודו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מצפים תבנית רחבה וישרה בשמן זית ומוסיפים את הבייקון. הביאו את התבנית לאש בינונית ותנו לבייקון לקבל חום ופריך.
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
טורטיות קמח טריות, להגשה
מלח, לציפוי זכוכית
4
מוסיפים את הרוזמרין והשום ומבשלים עוד 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
5
זורקים פנימה את הערמונים, החמוציות והאגסים ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
ערמונים
חצאי אגסים בסירופ
6
מוסיפים את היין ונותנים לו להפחית בחצי.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
מכניסים את הלחם לקערת ערבוב גדולה ומוסיפים את תערובת הירקות המבושלת ללחם. מערבבים לאיחוד ומכבים את הלחם במחצית הציר. השתמש בידיים שלך כדי לשלב את הלחם, הירקות והציר.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
8
הוסף עוד ציר מתי / אם יש צורך בכדי להרוות את הלחם באמת. מתבלים במלח וטועמים אותו כדי לוודא שהוא טעים.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)