קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות10
ציון בריאות38
מגזין

צלי מבושל איטי עם רוטב שמנת

צלי מבושל איטי עם רוטב שמנת
צלי מבושל איטי עם רוטב עשבי תיבול שמנת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 362 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 10 דקות. אם יש לך פלפל טחון, מיונז, שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. נסו שום עשבי תיבול בשר בקר Tenderloin צלי עם רוטב חזרת שמנת, תבלין מצופה Sirloin קצה צלי W / שמנת חזרת רוטב צ'ייב, ו צלי סיר בישול איטי עם רוטב שמיר שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור רוטב עשבי שמנת: בקערה קטנה, לשלב את המיונז, שמנת חמוצה, רוזמרין וחרדל ומערבבים היטב. כיסוי וצינה עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
לצלי: מחממים את התנור ל 250 מעלות F. קו מחבת צלייה עם רדיד אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
יוצקים את מרק הבשר למחבת הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
4
מניחים את המדף מעל המרק, ולרסס עם תרסיס בישול nonstick.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
5
בקערה קטנה, לשלב רוזמרין, מלח ופלפל. לשפשף את התערובת באופן שווה על הצלי.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים את הצלי ומבשלים עד השחמה, 2 עד 3 דקות לכל צד.
8
מניחים את הצלי על המדף מוכן במחבת הצלייה. מכסים בחוזקה בנייר אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
9
אופים במשך 45 דקות עד 1 1/2 שעות (תלוי בצורת הצלי), או עד מדחום בשר מוכנס במרכז הצלי קורא 125 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
הסר מהתנור ולתת לעמוד במשך 20 דקות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
מגישים עם רוטב עשבי שמנת ומקשטים עם רוזמרין אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה