קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות91
מגזין

צלי סיר ראשון עם רוטב פטריות

צלי סיר ראשון עם רוטב פטריות
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את סאנדיי סיר צלי עם רוטב פטריות. מתאים ל-4 מנות. תמורת $6.94 למנה, מתכון זה מכסה 46% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-108 גרם חלבון, 30 גרם שומן ובסך הכל 759 קלוריות. מתכון זה אהוב על 51 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם צלי עגול בתחתית בקר, פטריות קרמיני, מרק בקר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו-5 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, פליאולית ותזונה ראשונית. עם ציון של 98%, המנה הזו יוצאת מן הכלל. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את יום ראשון צלי סיר עם רוטב פטריות, סיר צלי עם רוטב פטריות וצלי סיר עם רוטב פטריות.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מייבשים את הבשר בנייר סופג ומתבלים היטב מכל הצדדים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
מחממים את השמן בתנור הולנדי גדול על אש בינונית-גבוהה, מוסיפים את הצלי ומשחימים מכל הצדדים, כ-4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
5
מעבירים את הבשר לצלחת ומוסיפים את הפטריות. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים תוך כדי ערבוב מדי פעם עד להשחמה ומתחילים לשחרר נוזלים, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
מוסיפים את הבצל והמרק ומערבבים עד לאיחוד. מכניסים את הצלי לתוך הירקות, מוסיפים לסיר את כל המיצים שהוא שיחרר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מוסיפים את מרק הבקר, מביאים לרתיחה, מכסים ומעבירים לתנור לצלייה של 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מסירים את המכסה, הופכים בזהירות את הבשר וממשיכים לבשל במשך 30 דקות; הבשר צריך להיות רך במזלג והנוזל מופחת.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
9
מוציאים את הסיר מהתנור, מעבירים את הבשר לקרש חיתוך ואוהלים בנייר כסף כדי לשמור על חום.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10
הניחו לפטריות ולבצל לעמוד מספר דקות ללא הפרעה כדי לאפשר לחלק משומן הבקר לעלות אל פני השטח. בעזרת כף גדולה, מסירים את עודפי השומן וזורקים. בעזרת מצקת מוסיפים כ-1 1/2 כוסות מהפטריות והבצל עם מעט נוזלי בישול לקערת הבלנדר או מעבד המזון. טוחנים בזהירות את התערובת עד לקבלת מרקם חלק מאוד.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שומן בקרשומן בקר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
מצקתמצקת
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
יוצקים את המחית בחזרה לסיר ומערבבים היטב עד לאיחוד; טועמים ומתקנים תיבול.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
12
להגשה פורסים את צלי הסיר לפרוסות ומסדרים על צלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
1.5 ק"ג דה לנגוה דה רז1.5 ק"ג דה לנגוה דה רז
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
13
מטפטפים מעט רוטב פטריות מעל ומעבירים את הרוטב הנוסף לשולחן.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות