קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות91
מגזין

צלי סיר ראשון עם רוטב פטריות

צלי סיר ראשון עם רוטב פטריות
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את סאנדיי סיר צלי עם רוטב פטריות. מתאים ל-4 מנות. תמורת $6.94 למנה, מתכון זה מכסה 46% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-108 גרם חלבון, 30 גרם שומן ובסך הכל 759 קלוריות. מתכון זה אהוב על 51 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם צלי עגול בתחתית בקר, פטריות קרמיני, מרק בקר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו-5 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, פליאולית ותזונה ראשונית. עם ציון של 98%, המנה הזו יוצאת מן הכלל. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את יום ראשון צלי סיר עם רוטב פטריות, סיר צלי עם רוטב פטריות וצלי סיר עם רוטב פטריות.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מייבשים את הבשר בנייר סופג ומתבלים היטב מכל הצדדים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4
מחממים את השמן בתנור הולנדי גדול על אש בינונית-גבוהה, מוסיפים את הצלי ומשחימים מכל הצדדים, כ-4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
5
מעבירים את הבשר לצלחת ומוסיפים את הפטריות. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים תוך כדי ערבוב מדי פעם עד להשחמה ומתחילים לשחרר נוזלים, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
6
מוסיפים את הבצל והמרק ומערבבים עד לאיחוד. מכניסים את הצלי לתוך הירקות, מוסיפים לסיר את כל המיצים שהוא שיחרר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוסיפים את מרק הבקר, מביאים לרתיחה, מכסים ומעבירים לתנור לצלייה של 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מסירים את המכסה, הופכים בזהירות את הבשר וממשיכים לבשל במשך 30 דקות; הבשר צריך להיות רך במזלג והנוזל מופחת.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
9
מוציאים את הסיר מהתנור, מעבירים את הבשר לקרש חיתוך ואוהלים בנייר כסף כדי לשמור על חום.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
הניחו לפטריות ולבצל לעמוד מספר דקות ללא הפרעה כדי לאפשר לחלק משומן הבקר לעלות אל פני השטח. בעזרת כף גדולה, מסירים את עודפי השומן וזורקים. בעזרת מצקת מוסיפים כ-1 1/2 כוסות מהפטריות והבצל עם מעט נוזלי בישול לקערת הבלנדר או מעבד המזון. טוחנים בזהירות את התערובת עד לקבלת מרקם חלק מאוד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שומן בקרשומן בקר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
מצקתמצקת
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
יוצקים את המחית בחזרה לסיר ומערבבים היטב עד לאיחוד; טועמים ומתקנים תיבול.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
להגשה פורסים את צלי הסיר לפרוסות ומסדרים על צלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
1.5 ק"ג דה לנגוה דה רז1.5 ק"ג דה לנגוה דה רז
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
13
מטפטפים מעט רוטב פטריות מעל ומעבירים את הרוטב הנוסף לשולחן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות